Tečaj o tome kako unajmiti virtualnog pomoćnika

“” ”

Kako unajmiti virtualnog pomoćnika: Kompletni vodič

UVOD


Jeste li prvi poduzetnik koji pokušava zaposliti virtualnog pomoćnika (VA)? Ne gledaj više! Ovaj je tečaj osmišljen kako bi vam pomogao da pregledate postupak zapošljavanja VA, omogućavajući vam da iznesete svoje vrijeme, zadržite zdrav razum i usredotočite se na ono što je zaista važno.

Zašto unajmiti virtualnog pomoćnika?
U današnjem ubrzanom poslovnom svijetu vrijeme je neophodno. Kao vlasnik malog poduzeća, vaše je vrijeme vaša najvrjednija imovina. Unajmljivanje virtualnog asistenta strateško je ulaganje koje će uštedjeti vrijeme, novac i nepotreban stres. Delegiranjem zadataka u VA, možete se usredotočiti na rast vašeg poslovanja i rad na zadacima koji zahtijevaju vašu stručnost.

Struktura tečaja

Ovaj je tečaj podijeljen u 10 sveobuhvatnih predavanja, ukupno oko 31 minute sadržaja. Svako je predavanje osmišljeno tako da vas vodi u procesu zapošljavanja VA, pružajući praktične savjete i strategije. Tijekom cijelog tečaja naučit ćete:

– Kako prepoznati zadatke koje se mogu outsourcing
– Gdje objaviti oglas svog posla
– Kako učinkovito smanjiti svoju grupu kandidata
– donošenje konačne odluke o zapošljavanju

Sadržaj tečaja

Kako bi osigurao njegov uspjeh u zapošljavanju VA, ovaj tečaj uključuje različite metode učenja. Pored PowerPoint video segmenata, dobit ćete i domaću zadaću kako biste ojačali svoje razumijevanje materijala. Ovi zadaci uključuju:

– prateći svoju trenutnu raspodjelu vremena
– Identificiranje zadataka koji se mogu delegirati
– Stvaranje atraktivnog opisa djela
– provođenje intervjua i testova s ​​potencijalnim kandidatima

Tko bi trebao pohađati ovaj tečaj?
Ako se osjećate preplavljeno ili iscrpljeno svojim radnim opterećenjem, ovaj je tečaj osmišljen tako da osigura alate potrebne za prevladavanje ovih izazova. Ulaganjem kratkog vremena u učenje osnova zapošljavanja VA, možete dobiti dugoročne prednosti za svoje poslovanje. Ovaj je tečaj prikladan za ljude koji žele zaposliti virtualnog člana tima za kontinuiranu poslovnu podršku, kao i one koji traže pomoć za određeni projekt.

Prednosti

Na kraju ovog tečaja stekli ćete samopouzdanje i vještine potrebne za uspješno unajmiti svog prvog virtualnog pomoćnika. Pripremite se za novu eru rasta i produktivnosti u poslu!

Što ćete naučiti

– Kako prepoznati zadatke koje se mogu outsourcing
– Gdje objaviti oglas svog posla
– Kako učinkovito smanjiti svoju grupu kandidata
– donošenje konačne odluke o zapošljavanju

Scroll to Top