Tečaj od 7 besplatnih alata neophodan za izvrsno internetsko iskustvo kupca

Otkrijte 7 osnovnih alata za poboljšanje internetskog iskustva s kupcima

Pregled tečaja

U ovom sveobuhvatnom tečaju naučit ćete kako integrirati moćan i potpuno besplatan set alata sa svojom web stranicom. Dizajniran za početnike, ovaj će vam tečaj pružiti znanje i vještine za poboljšanje korisničke usluge i uštedu dragocjenog vremena.

Pojedinosti o tečaju

Na kraju ovog tečaja moći ćete savršeno dodati sljedeće alate na svoju web stranicu:

1. Pomoć uživo

Sudjelujte u razgovorima uživo s posjetiteljima na vašoj web lokaciji koristeći popularne platforme za razmjenu poruka poput Skype, Galk, Yahoo IM, MSN i AIM. Pomoću ovog alata možete pružiti trenutnu podršku s bilo kojeg mjesta, bilo putem pametnog telefona, tableta ili računala.

2. Podrška ulaznice

Slijedite i učinkovito odgovorite na zahtjeve za korisničku podršku putem sustava ulaznica. Ovaj alat osigurava da nijedna savjetovanja s kupcima ne prođu nezapaženo i omogućuje vam učinkovito prioritet i upravljanje ulaznicama za podršku.

3. Forum za ideje i povratne informacije

Nabavite vrijedne uvide o preferencijama i idejama svojih korisnika pružajući im platformu za dijeljenje i glasanje za prijedloge. Ovaj se alat savršeno integrira s vašom Facebook stranom, pa čak i aplikacijom iPhone, omogućavajući korisnicima da predlažu poboljšanja značajki.

4. Procjena zadovoljstva korisnika

Izmjerite zadovoljstvo korisnika i dobijte povratne informacije na vašoj web lokaciji. Ovaj alat omogućuje vam da procijenite osjećaje korisnika i donose informirane odluke kako biste poboljšali svoju internetsku prisutnost.

5. Glasanje za razvoj

Dopustite korisnicima da glasaju o budućim razvojnim idejama, pomažući vam da prioritet i usredotočite se na najpopularnije. Ovaj alat omogućuje vam da testirate održivost različitih ideja i donosi odluke temeljene na podacima.

6. Baza znanja / banka članaka

Stvorite sveobuhvatnu bazu znanja ili članke kako biste odgovorili na uobičajena pitanja i korisnicima pružili informacije koje su im potrebne kada im trebaju. Ovaj alat osigurava da njegovi korisnici lako mogu pronaći relevantne informacije i smanjiti potrebu za ponavljajućim upitima za podršku.

7. Obrazac za kontakt

Ponudite korisnicima dodatni kanal koji će vas kontaktirati putem jednostavnog obrasca za kontakt. Ovaj alat pruža prikladan način da vas korisnici kontaktiraju i osigura da nijedna komunikacija nije odgovorena.

Prednosti tečaja

Kroz ovaj tečaj dobit ćete uvid u to kako velike organizacije upravljaju vašim internetskim uslugama za korisnike. Naučit ćete kako automatizirati više procesa, kako registrirati i odrediti prioritete upita, osiguravajući učinkovitu i učinkovitu korisničku podršku.

Ovi su alati tradicionalno isključivi za velike organizacije, ali sada su dostupni svima putem freemium računa. Svi se alati temelje na oblaku, vrlo sofisticiranom i mogu se savršeno integrirati u bilo koju vrstu web mjesta.

Na kraju tečaja imat ćete centraliziranu administracijsku ploču za upravljanje svim alatima, personaliziranim tako da odražava korporativni identitet. Osim toga, ovi alati pružaju stvarnu analizu i mjerne podatke, omogućujući vam da dobijete vrijedne informacije o posjetiteljima vaše web stranice.

Imajte na umu da iako Freemium račun uključuje sve spomenute resurse, mogu postojati određena ograničenja. Međutim, dodatne značajke mogu se dodati ako se odlučite za nadogradnju.

Što ćete naučiti

Kroz ovaj tečaj dobit ćete sljedeće znanje i vještine:

– Integracija 7 osnovnih alata za poboljšanje korisničkog iskustva na mreži
– Savršena integracija s popularnim platformama za razmjenu poruka
– Učinkovito nadgledanje i upravljanje zahtjevima za korisničku podršku
– Prikupljanje i analiza povratnih informacija i ideja korisnika
– Mjerenje zadovoljstva i osjećaja korisnika
– Prioritet budućih ideja o razvoju na temelju glasovanja korisnika
– Stvaranje sveobuhvatne baze znanja za korisnike
– Opskrba prijateljskog kontaktnog obrasca kako bi se olakšala komunikacija

Pridružite nam se sada i otključajte potencijal ovih moćnih alata kako biste revolucionirali vaše iskustvo internetske usluge kupcima!

Scroll to Top