Tečaj upravljanja flotom za održivu zaradu

“” ”

Upravljanje voznim parkom za održivu dobit

Svi u floti ERP – Algoritamska inteligencija za flote

Upravljanje flotom postaje sve važnije u trenutnom poslovnom scenariju, a osiguravanje održivog profita je izazovan zadatak. Međutim, uz pomoć inteligentnog algoritamskog sustava, možete se suočiti s tim izazovima i donijeti inteligenciju u vaše flote. Ovaj sustav ne samo da povećava transparentnost unutar organizacija, već i poboljšava upravljanje.

Provedbom rasporeda i preventivnih inspekcija možete prepoznati i riješiti moguće neuspjehe prije nego što se pojave. Upravljanje narudžbom servisa omogućuje vam praćenje svih zadataka izvedenih na svakom vozilu, što vam omogućuje analizu modela vozila, pa čak i zamijenjene manje komponente. Inspekcije upravljanja gumama pružaju obavijesti o ranom trošenju, omogućujući vam brze korake i smanjenje troškova. Pored toga, resursi poput praćenja jamstva mogu povećati profitabilnost pružanjem informacija o jamstvenim plaćama.

Što ćete naučiti:

– Važnost upravljanja voznim parkom za održivu zaradu
– Kao inteligentni algoritamski sustav može poboljšati operacije flote
– Provedba rasporeda i preventivne inspekcije kako bi se izbjegli neuspjesi
– Korištenje upravljanja narudžbama za praćenje zadataka izvršenih na vozilima
– Upravljanje trošenjem guma i smanjenje troškova ranim radnjama
– Povećavanje profitabilnosti s praćenjem jamstva

Pridružite nam se sada i dobijte znanje i vještine potrebne za optimiziranje vašeg upravljanja flotom radi održivog profita.

Scroll to Top