Lean Six Sigma Project Certificate Specialist Tečaj (CLSSPE)

certificirani specijalist za Lean Six Sigma Project Project Ideal (CLSSPE)

Razviti lidere i vještine crnih pojaseva za učinkovite mršave metodologije Six Sigma, odabir projekata i prioritet

Procjena: 0,0 od 50 recenzija

Ukupno trajanje: 1 sat

Ukupna predavanja: 12

Stručni instruktor: John Smith

Razviti vještine vođe i crnih pojasa za učinkovite metodologije Lean Six Sigma, odabir projekata i prioritet

Opći cilj ovog tečaja je pretvoriti menadžere u vođe strateške izvrsnosti. Masterclass tvrtke Lean Six Sigma (CLSSPE) Project Certified Specialist (CLSSPE) ”ima za cilj osnažiti menadžere izuzetno znanje o industrijskim praksama, izuzetne vještine liderstva, usredotočiti se na poboljšanje strateškog učinka, inovacije i snažnu predanost kvaliteti. Ovaj je tečaj osmišljen kako bi stvorio vođe koji mogu učinkovito povećati strategije promjena i provoditi strategije, počevši od vizije i povezivanja sa strateškim prioritetima, što dovodi do planova izvršenja.

U ovom modulu tečaja naučit ćete puni sadržaj kako se izbora projekata Lean Six Sigma usklađuje sa strategijom i prioritet za izvršavanje sa strukturiranom analizom rizika. Tečaj je podijeljen u tri odjeljka:

Odjeljak 1 – Six Sigma Metodologije:

Pokazati napredno razumijevanje sljedećih metodologija, uključujući pridružene alate i tehnike: Six Sigma – DMAIC, DFSS (DMADV, Dmmadov, DMEDI, IDOV), Lean, Business Systems i Upravljanje procesima.

Odjeljak 2 – Prilike za poboljšanje:

Prepoznajte nove mogućnosti dizajna i prioritet im, shvatite kvalifikacije projekta, učinkovito uključite dionike i koristite kreativne i inovativne alate za razvoj konceptnih alternativa.

Odjeljak 3 – Analiza i cjevovod projekta:

Koristite alate za upravljanje rizikom i analizu za analizu organizacijskih elemenata, procjenu kritičnih portfelja i projekata i identificiranje potencijalnih područja problema. Stvorite, upravljajte i prioritetno prioritet cjevovodu potencijalnih projekata za razmatranje.

Na kraju tečaja, bit ćete potpuno svjesni kako stvoriti vitki cjevovod Six Sigma Project koji može imati visok utjecaj na krajnji rezultat i poboljšati učinkovitost i učinkovitost procesa.

Što ćete naučiti:

– Ispravni koraci i procesi za odabir Lean Six Sigma projekata
– kako prevesti viziju u strategiju i savršeno izvesti
– Učinkovito angažiranje dionika za generiranje ideja
– Prioritet mogućnosti poboljšanja Six Six Sigma
– Kako provesti analizu rizika projekta
– Kao profesionalci operativne izvrsnosti i crnih pojaseva mogu raditi s CXOS -om i u korporativnim funkcijama.

Scroll to Top