Eliminirajte tečaj otpada kroz provedbu 5s

Uklonite otpad implementirajući 5S

Naučite kako ukloniti otpad s procesa s svog radnog mjesta s iskusnim profesionalcima

U ovom ćete tečaju naučiti kako učinkovito ukloniti otpad procesa s svog radnog mjesta primjenom metodologije 5S. Naš tim stručnjaka, na čelu s poznatim stručnjakom Lean 6 Sigma, John Smith, vodit će vas u svakoj fazi metodologije 5S, pružajući znanje i vještine potrebne za održavanje čistih, organiziranih i sigurnih radnih stanica, istovremeno u tome što se kontinuirano poboljšava Njegova operacija.

Tečaj započinje pružanjem pregleda početne situacije i identifikacijom problema, omogućujući vam da ga usporedite s vlastitim iskustvima. Ova će usporedba poslužiti kao osnova za razumijevanje učinaka prije i nakon provedbe metodologije 5S. Svaka faza 5S metodologije objašnjava se jednostavnim animacijama, a slijede stvarne studije slučaja u proizvodnoj tvrtki.

Tijekom cijelog tečaja pratit ćete put našeg prijatelja, Mike, koji pronalazi problem i odluči koristiti metodologiju 5S kako bi spriječio da se to ponovi. Mikeov problem jasno će pokazati potrebu za provedbom metodologije 5S i predstaviti koncepte povezane sa svakim korakom. Pored toga, tečaj će se baviti uobičajenim izazovima koji nastaju tijekom procesa provedbe u proizvodnoj tvrtki, pružajući vrijedne strategije i savjete stečene tijekom dugogodišnjeg iskustva.

Metodologija 5S čini osnovu svih mršavih pristupa, što ga čini savršenim polazištem za vaše mršavo putovanje. Kada se upišete na ovaj tečaj, pod vodstvom Johna Smitha i vašeg tima, umanjit ćete rizik od provedbe, izbjeći uobičajene pogreške i radikalno poboljšati procese unutar vaše tvrtke.

Što ćete naučiti:

– Poznavanje 5S metodologije i njegove praktične primjene
– Vještine liderstva za uspješno implementaciju 5S metodologije
– Razumijevanje glavnih prepreka uspješnoj implementaciji 5S
– Sposobnost identificiranja i uklanjanja otpada na operacijama
– Pojednostavljenje zadataka tehnikama vizualnog upravljanja

Scroll to Top