Tečaj za stvaranje tijeka rada: Prvi korak ka poboljšanju poslovanja ili BPR -a! Izazovite sebe da vizualizirate posao putem dijagrama toka – za početnike.

“” ”

Tečaj: Uvod u stvaranje poslovnog toka: prvi korak u poboljšanju poslovanja i BPR -a! Izazov vizualizacije poslovanja s fluksogramima – za početnike

O tečaju

Ako imate poteškoća s razumijevanjem kako stvoriti poslovne tokove, onda je ovaj tečaj neophodan! Naučit ćete vještine gledanja poslovanja koristeći poslovne tokove i poslovne popise koje možete prijaviti od sutra. Također ćete imati pristup formatima za stvaranje poslovnih tokova i poslovnih popisa.

Ciljevi tečaja

Ovaj tečaj pruža praktično znanje o poslovnoj vizualizaciji, što je ključno za DX i digitalizaciju. Steći ćete vještine za stvaranje jasnih poslovnih tokova i popisa poslovanja.

Prednosti pohađanja ovog tečaja

Polaskom ovog tečaja steći ćete osnovne vještine koje moraju imati DX i profesionalci za transformaciju poslovne transformacije. Također ćete steći vrijedan i sve traženiji View. Pored toga, razvit ćete temeljne vještine kao poslovni analitičar.

Pregled tečaja

Imate li poteškoća s pisanjem poslovnih tokova i poslovnih popisa? Ovaj je tečaj osmišljen da podučava praktične aspekte gledanja poslovanja pomoću poslovnih tokova i poslovnih popisa koje možete odmah prijaviti. Postoje tehnike za olakšavanje jasnog pisanja poslovanja, a ovaj će ih tečaj naučiti sve.

Sadržaj tečaja

(Ovaj tečaj također vam omogućuje da se usredotočite na učenje metoda stvaranja poslovnog protoka i popisa poslovanja na temelju vašeg raspoloživog vremena.)

Odjeljak 1: Uvod

U ovom ćete dijelu naučiti najučinkovitiji način da pohađate ovaj tečaj.

Odjeljak 2: Važnost vizualizacije poslovanja

Shvatit ćete zašto je poslovna vizualizacija ključna za DX i poslovnu transformaciju.

Odjeljak 3: Alati za pregled poslovanja

Naučit ćete što treba učiniti kako biste postigli poslovni pogled.

Odjeljak 4: Metode za stvaranje poslovnih tokova

Naučit ćete kako pisati poslovne tokove i izvoditi praktične vježbe za savladavanje postupka pisanja. Također ćete dobiti modele u formatu PowerPoint i Excel.

Odjeljak 5: Metode za stvaranje popisa poslovanja

Naučit ćete kako pisati popise poslovanja i izvoditi praktične vježbe za savladavanje postupka pisanja. Primit ćete i Excel modele.

Odjeljak 6: Pristupi poboljšanja poslovanja

Saznat ćete o razmišljanju o poboljšanju poslovanja koristeći poslovne tokove i poslovne popise.

Odjeljak 7: Zaključak

Pružit ćemo informacije o budućim metodama učenja. Ako ste zainteresirani, provjerite zaslone životopisa i pogledajte u nastavku. Radujemo se što ćemo vas upoznati na tečaju!

Što ćete naučiti

– Steknite bitnu sposobnost kao profesionalna poslovna transformacija, stvarajući poslovne tokove
– Uspostavite temelje kako biste razmotrili implementaciju IT alata vizualizacijom poslovnih tokova (što dovodi do odabira alata i definicije zahtjeva)
– Otkrijte mogućnosti poboljšanja poslovanja putem poslovnog toka (ECRS)
– Shvatite značenje i važnost poslovnih tokova
– Koristite poslovne tokove kao unos odabira alata i definicija zahtjeva za implementaciju sustava

Scroll to Top