Logistički paket i lanac opskrbe: 4 tečaja u 1

Paket logistike i lanca opskrbe: 4 tečaja u 1

Kompletni tečaj o zalihama, prijevozu, skladištima i lancu opskrbe s praktičnim primjerima i vježbama u Excel

Evaluacija: 4.3 od 5260 recenzija

Ukupno sati: 12,5

Klase: 64

Razina poteškoće: Sve razine

Kompletni tečaj o zalihama, prijevozu, skladištima i lancu opskrbe s praktičnim primjerima i vježbama u Excel

Lanac opskrbe i logistika sastoje se od svih strana uključenih u zadovoljavanje potreba kupaca, uključujući proizvođače, dobavljače, prijevoznike, operatere skladišta, trgovce na malo, korporativne prodavače, pa čak i krajnje kupce u svakoj fazi zatvora. To temu čini još složenijom. 1962. godine, Peter Drucker, guru administracije, spomenuo je da je logistika najzahtjevnija, ali i najperspektivnija područja u poslovanju, a danas i dalje učimo kako učinkovito koristiti logistiku. Zašto pohađati ovaj tečaj? Jer samo dva mjeseca nakon njegovog lansiranja, to je već najbolji prodajni tečaj logistike i lanca opskrbe. Budući da se u ovom paketu nalazi tečaj (administracija i logistika u lancu opskrbe) koji se nalazi u poslovnoj trgovini UDEMY, gdje su odabrani samo najbolji tečajevi, a prilikom kupnje ovog paketa imat ćete doživotni pristup spomenutom tečaju. Budući da ćete naučiti praktične primjere teme za kontrolu zaliha, skladišta, projekcija, prognoze, sigurnosnog inventara, financija, modela SPM -a, objedinjavanja rizika, distribucije mreže, prometnih ruta, lokacije skladišta, razine usluge, troškova logistike (skladište, prijevoz, greške , itd.), ABC klasifikacija prema varijabilnosti rokova potražnje i isporuke. Jer ćete naučiti osnovne i napredne definicije opskrbnog lanca i njegovih podtema (prijevoz, zalihe, skladišta, financije itd.). Budući da ću pružiti podršku kad zatražite, možete mi napisati s bilo kakvim pitanjima ili nedoumicama na tu temu, a ja ću odgovoriti što je prije moguće. Jer vjerujem da, sa svojim iskustvom (16 godina u logistici i lancu opskrbe), mogu vas jasno naučiti i bolje razumjeti neke teme i logistiku lanca opskrbe. Budući da je to cjelovit tečaj koji okuplja 4 tečaja koji su već bili na platformi, u 1 su 4 tečaja, s više od 12 sati videozapisa na koje ćete imati pristup doživotu. Budući da su danas, logistički profesionalci i lanac opskrbe visoko plaćeni u bilo kojem sektoru, tvrtke trebaju profesionalce sa znanjem i inicijativama koje im pomažu u smanjenju troškova i troškova i povećavaju profit. I na ovom tečaju naučit ću vas nešto o tim temama. U ovom paketu, naravno, podijelit ću ono što sam naučio u ovih 16 godina radio kao profesionalac u lancu opskrbe i logistike. Ovo je sadržaj svakog tečaja i možete ih učiniti redoslijedom koji želite. Želio bih napomenuti da je prvi tečaj dio tvrtke UDEMY Business Collection, u kojem su odabrani tečajevi s najboljim ocjenama i sadržajem.

Tečaj br. 1 – Administracija i logistika u lancu opskrbe

Poglavlje 1 – Osnovni pojmovi logistike i njihov odnos s naprednim pojmovima

Poglavlje započinje osnovnim konceptima logistike i kako su ovi koncepti povezani s naprednijim pojmovima, poput razine usluge, pokretača lanca opskrbe, vrijednosti informacijske vrijednosti, ograničenja lanca opskrbe, cijene opskrbnog lanca, outsourcinga, životnog vijeka ciklusa (PLC), efekta bičeva i njegove posljedice, faze lanca opskrbe, prednosti vertikalne integracije, gusarskih sustava i još mnogo toga.

Poglavlje 2 – Definicije, vrste i politike zaliha

Ovo se poglavlje bavi definicijama, vrstama i politikama zaliha, izračunavanje sigurnosnih zaliha, izračunavanje zaliha za zalihe, određivanje klasifikacije ABC -a na temelju varijabilnosti potražnje i marže SKU. Ovo poglavlje uključuje tri videozapisa u Excelu s primjerima različitih koncepata, poput sigurnosnog izračuna zaliha, centriranja materijala, klasifikacije ABC -a, željene razine usluge, kriterija varijabilnosti potražnje i marže klasifikacije ABC.

Poglavlje 3 – Definicije i vrste transporta

Ovo se poglavlje bavi definicijama i vrstama transporta, stimulatorima ekonomskog prijevoza, dizajnom prometne mreže, metodama rasporeda ruta, strukturi troškova u načinima transporta. Ovo poglavlje uključuje video koji uspoređuje troškove kupnje kamiona u odnosu na iznajmljivanje kamiona za mrežni dizajn.

Poglavlje 4 – Razlika između logističkih troškova i troškova

Ovo poglavlje objašnjava razliku između logističkih troškova i troškova, daje primjere logističkih troškova i troškova, raspravlja o ciklusu gotovine u odnosu na ciklus zaliha, detaljno opisuje troškove u lancu opskrbe, troškove korisničkih usluga, troškove zaliha i demonstracije promjenjivih troškova i demonstracije promjenjivih troškova i demonstracije promjenjivih troškova Rezultati.

Poglavlje 5 – Logistički troškovi i troškovi za financijske izvještaje

Ovo poglavlje objašnjava kako se logistički troškovi i troškovi promatraju u financijskim izvještajima (demonstracija bilance i demonstracije rezultata), primjenjuje strateški model profita, pruža detaljnu reviziju proširenog novčanog ciklusa, definira i pruža primjere obrtnog kapitala i objašnjava integraciju Ukupni trošak mreže.

Tečaj br. 2 – Upravljanje skladištem i kontrola zaliha

Poglavlje 1 – Definicije i prednosti skladišta

Ovo se poglavlje bavi definicijom skladišta i ekonomskim prednostima skladišta, poput materijalne konsolidacije, sezonskog skladištenja i obrnute logistike. Također govori o prednostima u smislu korisničke usluge.

Poglavlje 2 – Odluke o skladištenju

Ovo se poglavlje bavi lokacijom skladišta, Excel vježbi za izračunavanje troškova dostave u povratku, dizajn skladišta, rast kapaciteta za skladištenje (Excel vježba) i informacijskog sustava logistike (LIS).

Scroll to Top