DX praktični tečaj – Izdanje poslovne reforme – Praktične tehnike formulacije strategije i upravljanje projektima

“” ”

Informacije o tečaju: Praktični tečaj o DX – Izdanje poslovne reforme – Praktične tehnike formulacije politike i upravljanje projektima

O tečaju

Ovaj tečaj pokriva sadržaj za učenje poslovnog arhitekta (poboljšanje i učinkovitost unutarnjih poslovnih procesa) u okviru standarda DX promotivnih vještina (DSS-P). Naučite metode za planiranje i formuliranje poslovne reforme (obrambeni DX) i napravite prvi korak kao lider u promociji DX -a!

Pregled tečaja

Da biste se istakli kao vođa u promociji DX -a, što biste trebali učiti? U ovom tečaju možete steći sadržaj učenja definiran kao vještine potrebne za “poslovni arhitekt (poboljšanje i učinkovitost unutarnjih poslovnih procesa)” u okviru standarda DX Promotion Skills (DSS-P) koji je definirao Ministarstvo gospodarstva, trgovine i industrije i agencija za promociju informacijske tehnologije. Objasnit ćemo praktična znanja potrebna za vođenje projekata kao lidera u promicanju DX -a, od metoda formulacije politika za DX do metoda poslovnog vizualizacije i tehnika upravljanja projektima. Svrha ovog tečaja je osnažiti one koji su označeni kao vođe u promociji DX -a ili onih koji žele s povjerenjem doprinijeti DX projektima kako bi pretpostavili značajan rad. Napravite prvi korak u DX projektima na temelju znanja koje naučite u ovom tečaju. ※ Nastojate doći do “C: Razumijevanje na objašnjenoj razini” za svaku definiranu stavku učenja. Osim toga, za najvišu razinu “B: Prave praktične vještine i specijalizacija” i “A: visoke praktične vještine i specijalizacija”, dobijte ih kroz praktično učenje na selu na temelju sadržaja učenja ovog tečaja.

Što ćete naučiti

Kada pohađate ovaj tečaj, hoćete:
– Shvatite postupak planiranja poslovne reforme dx
– biti u mogućnosti stvoriti ideje za DX poslovnu reformu
– Naučite koncept testa hipoteze na temelju okretne misli i biti u mogućnosti testirati ideje
– biti u mogućnosti crtati poslovne tokove i pregledati poslovne procese
– biti u mogućnosti dizajnirati IT infrastrukturu za izvođenje ideja
– razumjeti korake za pokretanje projekta

Scroll to Top