Tečaj 【nastavak】 Uvodni tijek Microsoft Power Automatiziranja radne površine – specijalizirana obuka u akcijama mapa

Microsoft Power Automatizirajte tečaj za radnu površinu – Action Training mapa

Uvod u Microsoft Power Automatiziranje tečaja za radnu površinu – Action trening mape

Zaključio sam Microsoft Power Automate Desktop tečaj i želim dodatno proširiti svoje znanje. Ako imate mnogo protoka stvaranja podataka, preporučujem vam da naučite o akcijama mape. Automatizacija stvaranja podataka je sjajno, ali što je ručno s upravljanjem mapama? Ovo može stvoriti neravnotežu, zar ne?

Specijalizirana za akcije mapa!

Možda će vas zainteresirati za radnu radnu površinu, ali možda ne znate odakle započeti. Zbog toga sam stvorio uvod u Microsoft Power Automatimating Desktop tečaj, koji je dobio sjajne povratne informacije. Ovaj je tečaj slijed koji zadovoljava one koji žele poboljšati svoje vještine. U ovom ćemo tečaju produbiti akcije mape na radnoj površini Power Automate.

Zašto akcije mape?

Možda mislite da radnje mape nisu tako uzbudljive kao i druge radnje. Međutim, postoji razlog zašto se ovaj tečaj usredotočuje na akcije mapa. Automatizacija stvaranja podataka uobičajena je s radnom površinom za automatizaciju napajanja. Pri stvaranju podataka morate imati mapu koja je određena za pohranjivanje. Nažalost, na raspolaganju su ograničene informacije o akcijama mape u usporedbi s blještavim radnjama kao što su Excel ili Web Input. Čak i ako automatizirate blještave radnje, ručni rad koji je uključen u upravljanje mapama može stvoriti neravnotežu. Tako sam stvorio ovaj tečaj.

Struktura tečaja

U ovom ćemo tečaju obratiti nekoliko radnji unutar grupe mapa. Umjesto da objasnimo radnje, pokazat ćemo kako se koriste u praktičnim tokovima.

Zajamčeno učenje bez rizika!

Ovaj tečaj dolazi s jamstvom za povrat od 30 dana. Power Automatizacija radna površina besplatna je za korisnike Windows 10, tako da možete poboljšati svoje vještine bez ikakvog rizika.

Hajde!

Kad sam prvi put koristio Power Desktop, bio sam impresioniran vašim performansama i osjetio potrebu za stvaranjem ovog slijeda. Bila bi velika radost podijeliti ovo iskustvo sa svima vama. Nađimo se na tečaju!

Što ćete naučiti

  • Saznajte o napajanju automatizacije radnih akcija mape radne površine
  • Shvatite kako se akcije mape koriste u praktičnim scenarijima
  • Naučite kako dijeliti tokove stvorene s Power Automatiziranje radne površine s drugim korisnicima
  • Saznajte kako uvesti trenutni datum kao varijablu u Power Automatiziranju radne površine
Scroll to Top