【Tečaj za nastavak】 Uvodni tijek radne površine Microsoft Power – PDF Action Edition

Uvod u Microsoft Power Automatimating Desktop – PDF Action Training

Pregled tečaja

Zaključio sam Uvodni tečaj za radnu površinu Power Automate i sada želim proširiti svoje vještine. Ali što da radim? Da budem iskren, nema mnogo mogućnosti za izvlačenje podataka, rezanje stranica ili miješanje PDF -ova. Zbog toga sam pronašao tečaj koji je specijaliziran za ove rijetke mogućnosti.

Specijalizacija u PDF akcijama

Zanima li vas radna površina automatizacije napajanja, ali ne znate gdje započeti? Ne brinite, stvorili smo uvodni tečaj, posebno za vas. Ovaj je tečaj dobio sjajne povratne informacije i sada se vraćamo s nizom za one koji žele dodatno poboljšati svoje vještine. U ovom ćemo slijedu zaroniti u PDF automatizirane dionice na stolnoj površini PDF.

Zašto PDF akcije?

PDF je format datoteke s kojim se svakodnevno susrećemo. Međutim, uglavnom se koristi samo za primanje informacija. Ne postoji mnogo prilika kada moramo izvući podatke o tekstu ili slikovnice iz PDF -a, izrezati određene stranice ili miješati više PDF -a. U ovom ćemo tečaju predstaviti radnje automatizirane radne površine koje se mogu koristiti u tim rijetkim prilikama. To je kao da imate osiguranje za kada vam stvarno treba.

Struktura tečaja

U ovom ćemo tečaju riješiti sve radnje PDF grupe. Ali ne radi se samo o objašnjavanju radnji. Dijelit ću i scenarije iz stvarnog života u kojima sam u svom radu koristio ove PDF akcije. To će vam pomoći da shvatite kontekst u kojem se te akcije koriste i nadahnjuju nove ideje.

Zajamčeno učenje bez rizika

Ovaj tečaj dolazi s jamstvom za povrat od 30 dana. Power Automatizacija radna površina besplatna je za korisnike Windows 10, tako da možete poboljšati svoje vještine bez ikakvog rizika.

Počnimo!

Kad sam prvi put upotrijebio Power Desktop, bio sam impresioniran vašim performansama i znao sam da moram stvoriti niz. Što sam više radio na njemu, jača je postala moja strast. Bila bi velika radost podijeliti ovu strast sa svima vama. Tako smo se upoznali na tečaju i krenuli zajedno na ovo uzbudljivo putovanje!

Što ćete naučiti

  • Saznajte sve o radnjama PDF grupe Power Automatizirajte radnu površinu
  • Izdvojite PDF slike pomoću Power Automate Desktop
  • Izdvojite PDF tekst pomoću Power Automate Desktop
  • Izdvojite specifične dijelove PDF -a pomoću Power automatizacije radne površine
  • Spojite više PDF datoteka u jednoj koristeći Power Automate Desktop
Scroll to Top