Šest Sigma Green Belt Cours (zeleni pojas).

“” ”

Six Sigma zeleni pojas (zeleni pojas)

Osnove Six Sigma i Lean Manufacturing

Jeste li zainteresirani da postanete certificirani kao profesionalac posvećen kontinuiranom poboljšanju i kvaliteti? Želite li imati znanje i alate potrebne za upravljanje projektima kontinuiranog poboljšanja? Postanite lider i agent promjene unutar svoje organizacije, jačajući i proširujući svoje znanje u jednoj od glavnih metodologija poboljšanja: Six Sigma. Six Sigma je metodologija kontinuiranog poboljšanja namijenjena dosljedno stvaranju izvrsnih proizvoda i usluga. Svrha metodologije je poboljšati rezultate generirane postupkom, identificiranje i uklanjanje korijenskih uzroka pogrešaka, oštećenja i varijacija. Unutar Six Sigma metodologije dodijeljeni su zelenim pojasevima da vode relativno složene projekte poboljšanja, gdje je korištenje alata za upravljanje kvalitetom i procesima neophodno. Ovaj tečaj za trening zelenog pojasa osmišljen je tako da pokaže, jednostavnim jezikom i praktičnim primjerima, različitim konceptima i alatima koji su uključeni u svaku fazu ciklusa poboljšanja DMAIC -a, s ciljem da ih možete primijeniti na analizu i rješenje povezanih problema. upravljanje kvalitetom. Slično tome, ako ste zainteresirani da postanete certificirani zeleni pojas sa šest pojasa, ovaj će tečaj pružiti jasno razumijevanje znanja koje će biti dio evaluacije.

Što ćete naučiti

– Steknite intermedijarno/napredno znanje iz metodologije Six Sigma.
– Dobijte detaljno razumijevanje ciklusa DMAIC -a, u kojem se razvijaju projekti kontinuiranog poboljšanja pomoću metodologije Six Sigma.
– Saznajte različite alate za analizu, upravljanje i poboljšanje kvalitete koje koriste zeleni pojasevi, ugrađeni u DMAIC ciklus:
– FMEA (analiza načina rada i efekata neuspjeha)
– Vjerojatnost i statistika usredotočena na upravljanje kvalitetom
– Analiza mjernih sustava
– Analiza kapaciteta procesa
– Test hipoteza
– Osnove eksperimentalnog dizajna
– Statistička kontrola procesa

Scroll to Top