Kanban tečaj završen od A do z + 4 dodatnih tečajeva

“” ”

Kanban domena: Kompletan vodič za povećanje produktivnosti

Naučite najučinkovitiju metodu za optimizaciju tijekova rada i isporuku vrijednosti

Zamislite da možete optimizirati svoje poslovne procese i povećati produktivnost svog tima do 30% bez potrebe za promjenom tijeka rada, trošenja na obuku, zapošljavanja savjetnika ili novih zaposlenika. Što ako možete isporučiti veću vrijednost svojim kupcima za manje vremena i bez otpada? Kanban metoda je najučinkovitiji način da se to postigne i još više.

S Kanbanom steknete vidljivost u tijekovima rada svoje organizacije, lako prepoznate gubljenje vremena i resursa i otkrivate uska grla na jednostavan i vizualni način. Njegova učinkovitost i jednostavnost učinili su to ključnim za optimizaciju tijekova rada u raznim industrijama, poput razvoja softvera, proizvodnje, arhitekture, inženjerstva, marketinga, održavanja, obrazovanja, javnih organizacija i mnogih drugih.

Ovaj je tečaj nesumnjivo najopsežniji i praktičniji kanban tečaj koji ćete naći na mreži. On nadilazi Kanban i uključuje dodatne tečajeve za poboljšanje svojih vještina: Scrum, Scrumban, osobna produktivnost s GTD -om i vodstvom. Ako više volite tečaj s prekomjernom teorijom i konceptima koje je teško razumjeti, ovaj tečaj možda nije za vas. Dizajniran je tako da bude izuzetno jednostavan i praktičan, omogućavajući vam da brzo razumijete koncepte i primijenite ih na simulirani scenarij koristeći robustan i široko korišteni internetski sustav.

Savladavanjem Kanban metode ne samo da optimizirate tijekove rada i drastično smanjite otpad u projektima i poslovanju vaše organizacije, već ćete naučiti i kako iskoristiti to znanje kako bi se istaknulo na tržištu rada. Ovaj inovativni i praktični internetski tečaj pokazat će da Kanban nadilazi zadatak i široko se koristi u razvoju softvera, proizvodnji, arhitekturi, inženjerstvu, marketingu, održavanju i mnogim drugim područjima.

Za razliku od površnih i teorijskih tečajeva koji se fokusiraju samo na certifikaciju, ovaj tečaj vas uči kako primijeniti agilne i mršave tehnike kako biste riješili velike invaliditete na današnje tvrtke. Naučit ćete korak po korak kako precizno planirati i projicirati projekte i zahtjeve, povećati produktivnost, smanjiti troškove, eliminirati prekovremeni rad i prirodno povećati poslovni profit.

Pođite na ovaj tečaj ako želite:
– Master Kanban tehnike kako biste povećali svoje mogućnosti i vrijednost na tržištu rada, bez obzira na vaše područje.
– biti prepoznat i dobro plaćen kada postanete stručnjak za nešto što dominira manje od 5% profesionalaca.
– Planirajte i upravljajte projektima i operacijama koristeći agilni i inovativni pristup.
– Razviti vještine vođenja, komunikacije i produktivnosti.
– Preuzmite relevantne rukovodeće pozicije na vašem radnom mjestu.
– Aktivno sudjelujte u agilnim transformacijama u vašoj tvrtki.
– Odaberite gdje raditi i postati istaknuti profesionalac na tržištu rada.

Ovaj je tečaj rezultat godina savjetovanja u raznim industrijama, gdje se uobičajeni problemi i poteškoće mogu lako riješiti primjenom agilnih tehnika, čak i ako nemate prethodno znanje o toj temi. Instruktor, Gustavo Farias, poznati je specijalist za internetske poslovne tečajeve, s preko 200.000 studenata širom svijeta.

Testimonicija prethodnih učenika:
– “Ovaj tečaj vrijedi milijun dolara! Stvarno mi mijenja život!” – Gabriel Paiva
– “WOW! Čestitamo, prof. Gustavo! Vaša metoda poučavanja je nevjerojatna, objektivna i zasnovana na praktičnim primjerima, što je ključno za prijenos znanja. Izvrsni ste posao.” – Adriane Belle
– “Ovaj je tečaj vrlo sveobuhvatan! Instruktor je jasan i didaktičan. Dodatni tečajevi su također izvrsni. Preporučujem svima, bez obzira na profesiju. Neka se znanja može primijeniti čak i u osobnom životu.” – Alison Lucas
– “Premašio je moja očekivanja. Metodologija, dinamika, alati i korak po korak objašnjenja bila su vrlo prosvjetljujuća. Trenutno sam upisan na dva druga internetska tečaja, ali nijedan mi nije pomogao da nastavim saznanje kao tijek Gustavoa. Čim je čim prije Završio sam ovaj tečaj, odmah sam ga preporučio drugim ljudima. Želim čestitati Gustavu na stvaranju jednog od najboljih tečajeva koje sam ikad pohađao. ” – Saulo Guilherme
– “Ovaj je tečaj vrlo dobar, s lako razumljivim primjerima. Teme su podijeljene u kratke videozapise, što ga čini privlačnim i ne napornim.” – Daiane Viero

Pored sveobuhvatnog Kanban tečaja, dobit ćete i nekoliko komplementarnih dodataka:
– Intenzivni tečaj Scrum
– Intenzivni Scrumban tečaj
– Intenzivni tečaj osobne produktivnosti koristeći najbolju tehniku ​​osobne produktivnosti na svijetu
– Intenzivni tečaj vodstva

Provjerite da li ćete kao student dobiti 100% podršku od instruktora u roku od 24 sata. Pored toga, ovaj tečaj nudi 30 -dnevnu garanciju povrata, tako da vam nema rizika.

Upišite se sada i postanite kanban stručnjak, optimizirajte tijekove rada u bilo kojoj organizaciji i istaknite se na tržištu rada.

Scroll to Top