Certificirani tečaj sustava za kontrolu kvalitete

“” ”

Ovjereni i profesionalni kvalitetni sustav upravljanja kvalitetom kvalitete

Navigacija u budućnosti: Mastering kvaliteta 4.0 kroz inteligentni sustav upravljanja kvalitetom i izvrsnost u kontroli kvalitete

Krenite na transformativno putovanje učenjem s našim sveobuhvatnim tečajem, “certificirani i profesionalni sustav za upravljanje kvalitetom”. Ovaj je program pažljivo osmišljen kako bi ga opremio vještinama i uvidima potrebnim za napredak u području modernog upravljanja kvalitetom. Otkrijte temeljna načela pametnijeg sustava upravljanja kvalitetom (QMS), istovremeno iskorištavajući nastavni plan i program Rich Course. Otkriva važnost koja stoji iza potražnje za digitaliziranim sustavima kvalitete i istražuje dubok utjecaj kvalitete 4.0 na kontekst inteligentnih tvornica. To se produbljuje u suštini pametnijih QMS -a i pametnije kontrole kvalitete, razumijevajući njihovu zamršenu dinamiku i njihovu ulogu u uzvišenju operativne izvrsnosti. Shvatite transformirajuću snagu kvalitete 4.0 i njegov utjecaj na stvaranje budućnosti jamstva kvalitete. Kako se scenarij razvija, oni također razvijaju vještine potrebne za vođenje. Saznajte nove vještine neophodne za uspješnu implementaciju najpametnijih QMS -a. Pregledajte sveobuhvatni scenarij za inteligentne QM -ove, stječući strateško razumijevanje puta do izvrsnosti. To se produbljuje u pet strateških koraka i okvira, dobivajući sveobuhvatni vodič za učinkovito provođenje inteligentnih QM -ova. Ovaj tečaj služi profesionalcima koji nastoje postati certificirani stručnjaci za inteligentno upravljanje kvalitetom i sustav kontrole kvalitete. Bez obzira jeste li kvalitetan veteran ili novak na terenu, ovaj tečaj omogućuje vam znanje i stručnost koju trebate istaknuti u digitalno vođenom scenariju kvalitete. Pridružite nam se danas i prihvatite budućnost upravljanja kvalitetom. Mnogi su se službenici kvalitete suočili s izazovima prelazeći svoje sustave upravljanja kvalitetom na 4,0 tehnološki orijentirani sustav 4.0. Ovaj tečaj detaljno opisuje:

. Koje će nove vještine biti potrebne za izvršavanje plana podrške za to.
B. Kako razmišljati o prelasku s QMS -a sa ISO 9000 u poslovni QMS.
w. Raspravite o ulozi kvalitetne funkcije u jačanju plana učenjem novih vještina koje će voditi na ovom važnom putovanju.

Što ćete naučiti

– Duboko razumijevanje načela i komponenti pametnijeg sustava upravljanja kvalitetom (QMS), razumijevanja kako digitalizacija poboljšava kvalitetu.
– Istražite povezanost između inteligentne tvornice, industrije 4.0 i upravljanja kvalitetom.
– Naučite napredne tehnike i metodologije za pametniju kontrolu kvalitete (QC).
– Nabavite strateško znanje, uključujući sveobuhvatno razumijevanje skripte i pet koraka strateške implementacije.

Scroll to Top