Akademija za kupnju i lanac opskrbe Satza 101

Satza 101 Akademija za akviziciju i lanac opskrbe

Uvod u lanac nabave i opskrbe. Koncepti, aplikacije u Türkiye, organizacija, procesi, vitki, trendovi

Uvod u akviziciju i lanac opskrbe. Koncepti, aplikacije u Türkiye, organizacija, procesi, vitki, trendovi

Što je opskrbni lanac, stjecanje, izvor i što znače ti pojmovi? Ovi se pojmovi, koji imaju različite definicije širom svijeta, u našoj zemlji prilično izmjenjivi. Je li moguće postići jasnoću u okruženju u kojem ime odjela nije pravilno postavljeno ili se nije pravilno shvaćeno? Je li moguće točno utvrditi percepciju odjela? I kako pojedinci koji rade u tim odjelima mogu poboljšati svoje osobne marke? Ovaj tečaj započinje postavljanjem koncepata u odgovarajući kontekst, temeljito ispitujući procese lanca opskrbe iz višedimenzionalne perspektive i pružanjem znanja i prijenosa iskustva u smislu potrebnih vještina i iskustava za one koji rade u odjelu lanca opskrbe. Problemi i područja poboljšanja ističu se na temelju globalnih trendova lanca opskrbe. Temeljne informacije o procesima prenose vam se u vašem praktičnom obliku. Pored toga, koristeći primjere procesa lanca opskrbe, pokazuje kako postaviti prava pitanja. U tom je kontekstu predstavljen uvod u mršavu filozofiju. S vremena na vrijeme, detalji o modeliranju matematike pomoću Excela predstavljeni su vam kao studije slučaja, a mogućnosti za komentare na temelju znanja i iskustva pružaju se kroz odjeljke za čitanje, komentiranje i gledanje. Odgovorni smo za svoj osobni razvoj. Sa Satzom 101 imat ćete kontrolu nad svojim osobnim razvojnim putovanjem. Zamolit ćemo vas da pripremite svoje osobne akcijske planove, a naš je cilj da na kraju ovog tečaja imate svoje određene postupke. Prijatelji, razlikovan faktor tečajeva Satza nesumnjivo će biti prijenos iskustva u lancu opskrbe, stjecanja, upravljanja ugovorima i planiranja, 22 godine iskustva u upravljanju timom i više od 10 godina iskustva u upravljanju. Naravno, potrebni akademski ulazi osigurani su tijekom obuke, a knjige se preporučuju. Međutim, najkritičniji aspekt u poslovnom životu je sinteza teorije i prakse, a Satza obuka će u tom pogledu pružiti očekivane koristi. Pa jeste li spremni za ovo ugodno putovanje?

Što ćete naučiti

Što je lanac opskrbe? Pojmovi stjecanja, opskrbe i lanca opskrbe, njegove povijesti i načina na koji se upravljaju kojima danas organizacijske strukture u Turskoj. Kakva bi znanja, vještine i sposobnosti trebali imati zaposlenici organizacije opskrbnog lanca?
U kojim se područjima zaposlenici lanca opskrbe trebaju poboljšati i kako se u lancu opskrbe može postići višedimenzionalno vodstvo? Zašto je procesni pristup važan u lancu opskrbe?
Koje su vrijednosti opskrbnog lanca? Kako se radi organizacijski dizajn? Koje su mogućnosti i prijetnje u lancu opskrbe u Turskoj i širom svijeta? Koje promjene trebamo pripremiti?
Osnovna obuka procesa, procesi na visokoj razini i niske razine, karte procesa, SIPOC procesne kartice i pokazatelji performansi za upravljanje lancem opskrbe. Pojednostavljivanje procesa vitkom perspektivom i pristupom 8 otpada. Aplikacije u stvarnom svijetu i modeli procesa opskrbnog lanca.
Uvod u strategiju i segmentaciju u lancu opskrbe. Primjena Kranjic matrice. Koje su točke fokusa u segmentaciji podataka? Izravno i neizravno stjecanje.
Središnja organizacijska struktura, lokalna organizacijska struktura, snage i slabosti i problemi koji se susreću u praksi.
Zašto je odvajanje sila važno u strukturi stjecanja? Kako se razdvajanje sila implementira korak po korak u procesima opskrbnog lanca? Analiza na temelju stvarnih slučajeva.
Koji je integrirani model upravljanja lancem opskrbe i zašto je važan? Ukupni pristup troškovima imovine (TCO), pristup kupca s dodatkom, kraj do kraja.
Kako se upravljaju tvrtkama? Perspektive procesa, organizacije, ljudi, automatizacije i vodstva.

Scroll to Top