Tečaj 5S

Provedba tehnike 5S za čisto i organizirano radno okruženje

Pregled tečaja

U ovom ćete tečaju naučiti kako implementirati tehniku ​​5S u raznim okruženjima, kao što su ured, radionicu, skladište, osobni prostor, vrt ili čak u cijeloj tvrtki. Metoda 5S je lako razumjeti, ali njegova provedba može biti izazovna. Stoga ovaj tečaj naglašava zahtjeve za postizanje duboke i trajne provedbe. Ovu tehniku ​​nazivamo “krunskim draguljem”, jer ona uvijek treba biti prisutna u bilo kojem nastojanju da poboljša ili primijeni napredne tehnike kao što su ukupna kvaliteta, mršava proizvodnja ili PMS (ukupno produktivno održavanje).

Njegov instruktor, Alejandro Sanchez, kupio je ovu tehniku ​​izravno od japanskih stručnjaka tijekom pet tečajeva u Japanu između 1990. i 2001. Uspješno ga je implementirao u raznim tvrtkama, uključujući tvornice, urede, restorane, autohtone zajednice, pa čak i zračnu luku.

Što ćete naučiti

Upisivanjem na ovaj tečaj steći ćete znanje i vještine potrebne za učinkovito implementaciju metodologije 5S. Moći ćete stvoriti čisto, sigurno i organizirano radno okruženje koje promiče produktivnost i učinkovitost.

Scroll to Top