Posljednji planer System Course®

“” ”

Last Planner® System

Ubrzajte svoje projekte suradničkim planiranjem

Evaluacija: 4.1 od 532 evaluacije
Ukupno sati: 3,5
Broj predavanja: 12
Specijalist: John Smith

Posljednji Planner® sustav je sveobuhvatan sustav za kontrolu proizvodnje. Kontrola proizvodnje potrebna je u projektima kako bi podržala rad na planiranim postignućima, učinite ono što se može učiniti na napretku planiranog puta i, kad je nemoguće, odrediti alternativne staze koji ispunjavaju željene ciljeve. Posljednji planer® je holistički sustav, što znači da je svaki od njegovih dijelova potreban za podršku planiranju i izvršavanju vitkih projekata.

Glavno planiranje vrši se na početku projekta. Rad na glavnom planiranju usredotočen je na identificiranje glavnih prekretnica koje pomažu u mjerenju tempa kojom će projekt napredovati do uspjeha, obično datumi završetka svake od glavnih faza projekta i datume za početak zadataka. Izraz “Posljednji planer” odnosi se na članove tima odgovornih za konačni zadatak rada i osiguravajući da im na raspolaganju materijali, opremu i informacije za dovršavanje svojih zadataka.

Planiranje faza koristi povučeni pristup planiranju gdje su najnoviji planeri jasni o slijedu zahtjeva i obveza. Pristup slijedi središnju mršavu praksu razvoja protoka počevši od konačnog stanja potrebnog za dovršavanje faze i izgradnju radnog slijeda kroz niz zahtjeva za kupce i obećanja tumača da jasno definiraju kako će rad biti objavljen iz operacije za drugu. Ove sesije za planiranje faza važne su mogućnosti da tim utvrdi kako regulirati rad na napretku stalnim tempom s ograničenim varijacijama.

Što ćete naučiti:

– Identificirati temelje filozofije mršave konstrukcije
– Prepoznajte razine potrebne za primjenu posljednjeg planer® sustava
– Identificirati glavne varijable koje ograničavaju protok građevinskih operacija
– Razviti tjedni plan rada i njegove pokazatelje pouzdanosti.

Scroll to Top