“Eliminirajte neučinkovitost! Metoda poboljšanja radnog procesa Lean Sigma kako biste povećali produktivnost tima.

Poboljšajte produktivnost tima s Lean Sigma

Pregled tečaja

Ako ste menadžer ili vođa tima koji nastoji poboljšati produktivnost vašeg tima ili odjela, ovaj tečaj je za vas. Naš instruktor, iskusni 7 -godišnji savjetnik za poboljšanje poslovanja, predstavit će vam Lean Sigma metodologiju, koju široko prakticiraju tvrtke poput Toyota i GE.

Opis tečaja

Suočavate li se s izazovima za poboljšanje produktivnosti svog tima ili odjela? Imate li poteškoća u određivanju gdje započeti ili se boriti za pokretanje svojih planova? Tražite li konkretne akcije, ali na kraju pronaći improvizirana rješenja? Čak i kada pokušavate provesti svoje postupke, imate li poteškoća u dobivanju suradnje od svog tima? Ovaj će tečaj pružiti rješenje za ove probleme putem metodologije Lean Sigma.

Predstavljanje Lean Sigma

Lean Sigma je metodologija koja se fokusira na identificiranje i uklanjanje otpada u poslovnim procesima, smanjujući varijabilnost i poboljšanje učinkovitosti. Suprotno vrhunskim pristupima rješavanja problema, Lean Sigma uključuje radionice koje uključuju tim Front Linea u prepoznavanju i rješavanju problema, osiguravajući da poboljšanja nisu samo teorijski pojmovi.

Lean Sigma može se primijeniti na razne odjele, uključujući prodaju, marketing, razvoj i ljudske resurse. To je svestran alat za rješavanje problema koji se može koristiti u različitim područjima vaše organizacije.

Što ćete naučiti

U ovom ćete tečaju naučiti sljedeće korake metodologije Lean Sigma:

1. Razumijevanje produktivnosti tima
2. Uvod u Lean Sigma
3. Priprema za inicijative za poboljšanje
4. Vizualizacija trenutnih izazova
5. Analiza trenutnih tijekova rada
6. produbljivanje problema i identifikacija strategija poboljšanja
7. Prioritet inicijativa za poboljšanje i stvaranje akcijskih planova

Tijekom cijelog tečaja, naš će instruktor objasniti ove koncepte koristeći primjere stvarnog života vašeg iskustva kao savjetnika za poboljšanje poslovanja. Pridružite nam se i postići istinsko poboljšanje poslovanja!

O instruktoru

Upoznajte našeg instruktora, Mai Nakamura, savjetnika za poboljšanje poslovanja od 7 godina. Ranije savjetnik u IBM Japanu, MAI je implementirao projekte poboljšanja i transformacije u raznim industrijama, uključujući hranu i piće, financije, zrakoplovstvo, telekomunikacije, proizvodnju i oglašavanje. Trenutno je MAI savjetnik za poboljšanje poslovanja, stručnjak za odnose s javnošću i UDEMY instruktor u Business Warriors Co., Ltd.

Scroll to Top