Nered tečaj do savršenstva

“” ”

Od kaosa do savršenstva – cjeloviti vodič za implementaciju 5S sustava

Pregled tečaja

U ovom ćemo tečaju predstaviti jedan od temeljnih alata u sustavima smanjenja otpada, 5S sustav. Izvorno koju je Toyota izvorno razvila, Lean Manufacturing Strategija postala je bitna u današnjem konkurentnom svijetu, gdje su smanjenje troškova i zadovoljstvo kupaca najvažniji. Za razliku od drugih tečajeva koji su se usredotočili na teorije i definicije, ovaj tečaj pruža praktične upute korak po korak za implementaciju sustava 5S, zajedno s djelotvornim idejama za odmah poboljšanje svog radnog mjesta i kretanje na put smanjenja otpada.

Što ćete naučiti

Na kraju ovog tečaja imat ćete sve vještine i alate koji su vam potrebni za početak implementacije 5S sustava. Naučit ćeš:
– Koji je sustav 5S i njegove prednosti
– Elementi sustava
– Kako provesti postupak klasifikacije i učinkovito koristiti crvenu oznaku
– Kako organizirati svoj radni prostor s jednostavnim idejama za implementaciju
– Kako polirati svoje radno mjesto kako biste postigli standarde svjetske klase
– Važnost standardizacije i njegove primjene, zajedno s različitim idejama za implementaciju
– razlika između standardizacije i stabilizacije i kako ih primijeniti
– Praktični savjeti i uobičajene pogreške koje treba izbjegavati tijekom postupka provedbe

Tko može imati koristi

Ovaj je tečaj prikladan za ljude svih razina iskustva koji su zainteresirani za poboljšanje učinkovitosti svog radnog mjesta i smanjenje otpada. Bez obzira jeste li menadžer, nadzornik ili zaposlenik, ovaj će ga tečaj opremiti znanjem i vještinama potrebnim za uspješno implementaciju 5S sustava.

Instruktor tečaja

Upoznajte našeg iskusnog instruktora, Johna Smitha. S više od 10 godina vitkog proizvodnog iskustva i smanjenja otpada, John je pomogao brojnim organizacijama da postignu značajna poboljšanja u njegovom poslovanju. Njegov praktični pristup i primjeri stvarnog svijeta čine proces učenja oko i primjenjivim na razne industrije.

Podrška i pomoć

Tijekom cijelog tečaja imat ćete priliku komunicirati s našim instruktorom Johnom Smithom da biste dobili bilo kakvu pomoć ili smjernice koje vam trebaju tijekom postupka provedbe. John je posvećen pomoći mu da uspije u svom putu smanjenja otpada.

Sada se upišite

Ne propustite ovu priliku da svoje mjesto neorganiziranog rada pretvorite u savršeno. Upišite se na naš sveobuhvatni tečaj danas i počnite implementirati 5S sustav kako biste poboljšali učinkovitost i zadovoljstvo korisnika.

Scroll to Top