BET vrijednost Mega Sene

Vrijednost mega sene Bet

Mega Sena jedna je od najpopularnijih lutrija u Brazilu, poznata po nagradama milijunaša. Mnogi su znatiželjni što je vrijednost oklade za sudjelovanje u ovoj sretnoj igri.

Kako djeluje Mega Sena?

Mega Sena je lutrijska igra u kojoj kockar mora odabrati od 6 do 15 brojeva, od 60 dostupnih na kolu. Što se odabere više brojeva, veća je vrijednost oklade, a također i šanse za pobjedu.

BET vrijednost

Vrijednost oklade Mega Sena varira ovisno o količini odabranih brojeva. Trenutno je minimalni iznos BET -a 4,50 USD, za one koji odaberu 6 brojeva. Sa svakim odabranim dodatnim brojem, vrijednost oklada se povećava.

Na primjer:

  1. Kladite se sa 6 brojeva: R $ 4,50 $
  2. Kladite se sa 7 brojeva: R $ 31,50
  3. Kladite se s 8 brojeva: R $ 126,00
  4. Kladite se s 9 brojeva: R $ 378,00 $
  5. Kladite se s 10 brojeva: R $ 945,00

Važno je napomenuti da se te vrijednosti odnose na jednostavan oklada, tj. Sa samo 6 odabranih brojeva. Ako igrač želi kladiti s više brojeva, iznos će biti proporcionalno veći.

Kako igrati na Mega Seni?

Igranje u Mega Seni, samo idite na lutrijsku kuću i napunite upravljač željenim brojevima. Također je moguće kladiti putem interneta, putem službene web stranice Caixa Econômica Federal, odgovorna za lutriju.

Pored toga, moguće je igrati u skupinama kroz Mega Sena Bolão. U ovom načinu, nekoliko ljudi se okupi kako bi zajedno napravili oklade, povećavajući šanse za pobjedu.

Mega Sena drži ručke dva puta tjedno, srijedu i subotu. Rezultati su objavljeni na web stranici Caixa, a mogu se provjeriti i u lutrijskim kućama.

Sada kada znate vrijednost mega sene oklade, što o pokušaju svoje sreće i tko zna kako postati sljedeći milijunaš u Brazilu?

Scroll to Top