Vrijednost nagrade Mega-Sena

Vrijednost nagrade Mega-Sena

Mega-Sena jedna je od najpopularnijih lutrija u Brazilu, poznata po svojim milijunašnim nagradama. Mnogi ljudi sanjaju da pogodi nacrtane brojeve i postaju milijunaš preko noći. Ali znate li koja je vrijednost nagrade Mega-Sena?

Prije nego što razgovaramo o vrijednosti nagrade, važno je razumjeti kako djeluje mega-sena. Igra se sastoji od odabira 6 brojeva između 1 i 60. Ako pogodite sve izvučene brojeve, dobit ćete glavnu nagradu. Osim toga, također je moguće osvojiti manje nagrade koje pogađaju 4 ili 5 brojeva.

Vrijednost nagrade

Vrijednost mega-senna nagrade varira od svakog natjecanja, jer je kumulativna. To znači da ako nitko ne izvuče 6 brojeva, vrijednost nagrade akumulira se za sljedeće natjecanje. Dakle, mega-sena nagrade mogu doseći izuzetno visoke vrijednosti.

Obično je vrijednost početne nagrade Mega-Sena 2,5 milijuna dolara. Međutim, ta se vrijednost može brzo povećavati ako nema pobjednika. Sa svakim natjecanjem u kojem nitko ne dobiva 6 brojeva, vrijednost nagrade akumulira se u 5% iznosa prikupljenog u prethodnim natjecanjima.

Važno je napomenuti da vrijednost nagrade Mega-Sena može biti još veća ako postoje posebna natjecanja, poput Mega Da Virada. U ovom je slučaju vrijednost nagrade još veća, jer je dio prikupljanja redovnih natjecanja namijenjen ovom posebnom izvlačenju.

Kako primiti nagradu

Ako ste sretni pobjednik Mega-Sena, važno je znati kako primiti nagradu. Za to je potrebno prisustvovati podružnici Caixa Econômica Federal s nagradom -winding kartom i identifikacijskim dokumentom. Nagrada se može povući u gotovini ili bankovnim prijenosom.

Važno je naglasiti da nagrada Mega-Sena ima rok trajanja. Ako pobjednik ne prisustvuje u ovom roku, iznos se prenosi na Fond za financiranje studenata (FIE).

Zaključak

Vrijednost mega-sena nagrade može se uvelike razlikovati i može doseći vrijednosti milijunaša. Važno je biti svjestan rešetka i provjeriti brojeve kako ne biste izgubili priliku postati milijunaš. Ne zaboravite igrati odgovorno i sretno!

Scroll to Top