Tečaj 5S – korak po korak implementacija

“” ”

5S tečaj – korak po korak implementacija

Praktične klase i spremni -po -alati za upotrebu u Excel i PowerPoint za implementaciju 5s

Tečaj provedbe koraka od 5S je proizvod dizajniran za one koji žele naučiti što je 5S metoda i prelaze dalje, implementirajući ovu fantastičnu metodu u vašem poslu. Tečaj je podijeljen u tri koraka:

Prvi korak: konceptni modul

U ovom ćete modulu naučiti odakle je metoda 5S nastala i sve njegove koncepte kroz praktične primjere.

Drugi korak: implementacijski modul

U ovom ćete modulu imati korak -uteg vodiča o tome kako implementirati metodu 5S. Osigurat će se sve što trebate znati da biste izvršili ovaj projekt. Naučit ćete što treba učiniti, kako to učiniti i kada to učiniti. Također, s personaliziranim rasporedom, možete organizirati i pokazati svojim menadžerima koliko će vremena trebati za implementaciju 5S metode.

Treći korak: modul za održavanje

U ovom ćete modulu naučiti kako održati implementaciju koja je izvršena u vašoj tvrtki. Imat ćete pristup prilagođenim materijalima za promociju, prezentaciju i kontrolu. Ne znate li kako stvoriti transparent za promociju? Nema problema, dobit ćete ovaj materijal zajedno s tečajem. Ne znate li kako stvoriti revizijsku proračunsku tablicu? Ne brinite, već je uključen u tečaj. Postoji 12 potpuno prilagodljivih datoteka koje možete koristiti.

Prednosti proizvoda

-Implementacija: U ovom ćete tečaju imati korak -koračni vodič o tome kako implementirati metodu 5S. Osigurat će se sve što trebate znati da biste izvršili ovaj projekt. Naučit ćete što treba učiniti, kako to učiniti i kada to učiniti. Također, s personaliziranim rasporedom, možete organizirati i pokazati svojim menadžerima koliko će vremena trebati za implementaciju 5S metode.

– Prilagođeni materijali: Imat ćete pristup prilagođenim materijalima za promociju, prezentaciju i kontrolu. Ne znate li kako stvoriti transparent za promociju? Nema problema, dobit ćete ovaj materijal zajedno s tečajem. Ne znate li kako stvoriti revizijsku proračunsku tablicu? Ne brinite, već je uključen u tečaj. Postoji 12 potpuno prilagodljivih datoteka koje možete koristiti.

– Pristup doživotu: Gledajte i pregledajte časove onoliko puta koliko želite.

Podrška: Niste sami, na vaša će se pitanja uvijek odgovoriti putem našeg sustava podrške.

Što ćete naučiti

– Kako implementirati metodu 5S
– Saznajte kako primijeniti Seiri, Seiton, Seiso, Seiketsu i Shitsuke
– Vodič za korak po korak za implementaciju 5S sustava
– Spremni alati za upotrebu u Excelu i/ili PowerPoint -u odmah
– Kako koristiti besplatne materijale za implementaciju 5s u svojoj svakodnevnoj rutini

Scroll to Top