Tečaj prakse za upravljanje kupnjom – Huakui Video Series Tečaj 11 Assess: 4,9 od 517 recenzija3,5 Ukupno radno vrijeme40 predavača Praviteljstvo trenutne precizno: 89,99 USD

Tečaj prakse Ukupne prakse za upravljanje stjecanjem

Pregled tečaja

U konstantnom industrijskom i komercijalnom scenariju, ključno je da profesionalci kontinuirano ažuriraju svoje vještine i prilagođavaju se novim izazovima. Tečaj totalne prakse za upravljanje akvizicijom osmišljen je kako bi zadovoljio ovu potrebu, pružajući sveobuhvatnu obuku za upravljanje stjecanjem.

Pojedinosti o tečaju

Ovaj tečaj pokriva širok raspon tema o kojima se često raspravlja u jedinicama za stjecanje. Nudi praktična i radna objašnjenja o različitim aspektima, uključujući organizacijsko upravljanje, strategiju kupnje, upravljanje dobavljačima, profesionalne funkcije kupnje i još mnogo toga.

Kako bi se osigurala učinkovitost tečaja, preporučuje se starijim zaposlenicima i nadzornicima u jedinicama za akviziciju. Sudionici će imati priliku produbiti ključne koncepte i dobiti vrijedne uvide od iskusnih instruktora. Međutim, pojedinci s manje od tri godine radnog iskustva ne ispunjavaju uvjete za sudjelovanje u ovom tečaju.

Instruktor tečaja

Tečaj će podučavati profesor John Smith, poznati stručnjak za upravljanje stjecanjem. S godinama iskustva na selu i duboko razumijevanjem međunarodnih praksi akvizicije, profesor Smith posvećen je pomaganju profesionalcima da se istaknu u karijeri.

Ciljevi tečaja

Po završetku ovog tečaja, sudionici će steći sljedeće vještine i znanje:

1. Ispravno razumijevanje rada organizacije akvizicija i mehanizama upravljanja Odjela.
2. Razviti sposobnost obavljanja i korištenja osnovnih funkcija stjecanja, kao i različitih vještina i metoda.
3. Steknite poznavanje i stručnost u naprednim vještinama kupnje, omogućujući tiho rukovanje osjetljivim poslovima kupnje.
4. Naučite voditi rast i razvoj stručnjaka za stjecanje i učinkovito riješiti različite izazove.

Scroll to Top