sistemski

SUSTAV

Značenje riječi

Riječ “sustav” nema specifično značenje, jer se ne nalazi u konvencionalnim rječnicima. Međutim, može se koristiti kao sleng ili neformalni izraz da se odnosi na nešto što je slomljeno, oštećeno ili u lošem stanju.

Podrijetlo riječi

Podrijetlo riječi “sustav” je neizvjesno, jer nije dio formalnog vokabulara portugalskog jezika. Moguće je da se pojavio kao popularan ili regionalni izraz, ali nema preciznih zapisa o njegovom podrijetlu.

ADVERBS RIJEČA

Ne postoje određene priloge povezane s riječi “sustav”, jer to nije izraz koji je standardna gramatika prepoznala.

Konjunkcije riječi

Ne postoje određene konjunkcije povezane s riječi “sustav”, jer to nije izraz koji prepoznaje standardna gramatika.

Sinonimi riječi

Neki sinonimi koji se mogu koristiti za prijenos sličnog značenja kao “Sisteco” su: slomljeni, oštećeni, razmaženi, oštećeni, pogoršani.

Definicije riječi

Kao što je spomenuto ranije, riječ “sustav” nema formalnu definiciju. Međutim, to se može shvatiti kao nešto što je u siromašnom ili slomljenom.

Izrazi koje riječ primjenjuje

  1. Moj mobitel su sustavi, moram ga popraviti.
  2. Perilica rublja je sustav, ne radi ispravno.
  3. Izbjegavajte kupovinu ovog rabljenog automobila, to je sustav.

Primjeri riječi u tekstu

Iako nije službeno priznata riječ, “Systemco” se može koristiti u neformalnim tekstovima ili svakodnevnim razgovorima kako bi se opisao nešto slomljeno ili oštećeno. Na primjer:

“Jučer sam otišao uključiti računalo i on je bio u potpunosti Systemco. Morao sam nazvati tehničara da ga popravi.”

RHIMES s riječju

Nema riječi koje rimu točno s “Systeco”, jer je to neformalni pojam i nije dio standardnog vokabulara portugalskog jezika.

Anagrami s riječju

Budući da je “Sisteco” kratka riječ i ima nekoliko slova, nije moguće formirati anagrame koristeći sva navedena slova. Međutim, moguće je formirati neke kombinacije s dostupnim slovima, poput “cista”, “košara” i “socitisa”.

Scroll to Top