Tijek agilnog pred neizvjesnošću

“Budite okretni pred neizvjesnošću

Naći se kroz nepredvidivi svijet s osjećajem mogućnosti.

Prezentacija tečaja

Naučite biti okretni u nesigurnom svijetu

Charles de Gaulle jednom je napisao da leti “prema kompliciranom istoku jednostavnim idejama”. Bruno Marion, s druge strane, bavi se složenim svijetom praktičnim idejama. On plovi nepredvidivim svijetom s osjećajem mogućnosti. Nema sumnje da svijet postaje sve kaotičniji i često nastoji dezorijentirati naše projekte i frustrirati naša predviđanja.

Davanjem jasnih i jednostavnih savjeta kako izbjeći rizike, identificirati mogućnosti i održavati spokoj, Bruno Marion izjednačava nas s kompasom i pruža korisne referentne točke u pejzažima kao uznemirujuće kao uznemirujuće u sadašnjoj i budućnosti.

O autorima

O instruktoru tečaja

Bruno Marion
Bruno Marion je futuristički, specijaliziran za glavne međunarodne trendove i inovacije. Poznat kao futuristički redovnik, Bruno putuje svijetom već trideset godina, pronalazeći izvršne direktore velikih i malih kompanija, milijunaša, ljudi u ekstremnom siromaštvu, vjerskim vođama, gurusima u Indiji i Silicijskoj dolini, umjetnicima, pripadnicima specijalnih snaga, zarobljenicima , aktivisti, političari, poduzetnici i znanstvenici. On meditira svaki dan i čita više od 100 knjiga godišnje o najnovijim znanstvenim, tehnološkim, filozofskim i duhovnim inovacijama. U posljednjih 30 godina savjetovao je čelnike grupe kao što su Airbus, Axa, Dior, Danone, Hermes, L’Oréal, Nestlé, Reuters, Richemont, SAP, Siemens i ukupno.

Što ćete naučiti

Ciljevi tečaja

– Razumjeti postupke regulacije
– Kako se pripremiti za mogućnosti
– Učinite svoje poslovanje okretnim
– decentralizacija
– Životne lekcije živih organizama
– Nauči učiti”

Scroll to Top