Tečaj o tome kako brzo stvoriti YouTube videozapise koristeći modele predloška – obavio sam 80% posla koji trebate obaviti

“” ”

Saznajte kako stvoriti videozapise na YouTubeu uštede vremena pomoću modela

Pregled tečaja

U ovom ćete tečaju naučiti kako stvoriti očaravajuće YouTube videozapise pomoću modela, omogućujući vam da uštedite vrijeme i trud. Jednostavnim odabirom modela i slijedeći navedeni scenarij, možete stvoriti videozapise koji će se razveseliti i uključiti vaše gledatelje.

Pojedinosti o tečaju

Mnogi YouTubersi tvrde da je potrebno oko 6 sati za uređivanje i snimanje jednog videa. Međutim, stvarnost je da troše još više vremena planirajući i generirajući ideje. Uspjeh videozapisa ovisi o nekoliko čimbenika, poput dobivanja prepoznavanja, pobuđenja interesa, postajanja emocija i ohrabrujućeg djelovanja. Nažalost, vrijeme provedeno na stvaranju ideja i strukturiranju videa često se podcjenjuje. Ovi YouTuberi ne lažu namjerno; Jednostavno su se navikli na postupak i ne smatraju ga stvarnim radom. Oni provode značajnu količinu vremena planirajući i strukturirajući video u svojim mislima, što često premašuje vrijeme provedeno na stvarnoj produkciji. Međutim, oni to ne smatraju kao rad. Stoga je ideja da je potrebno 6 sati za izradu videa zabludu. Pored toga, neizvjesno je da li ovaj pristup dovodi do buđenja emocija na gledatelje, stvaranja obožavatelja ili stjecanja prepoznavanja. Ključno je poboljšati ovaj postupak.

Važnost videozapisa visoke kvalitete

Mnogi YouTuberi i dalje šalju videozapise koji ih zadovoljavaju, a da ne shvate da ne uključuju svoju publiku. To može postati opasna navika. Slanje videozapisa s niskim kvalitetom na kraju će dovesti do nevažnosti. Iako je prihvatljivo mijenjati teme ili snage, ključno je ne pogriješiti u pogledu scenarija, strukture i video logike. Da bih izbjegao takve pogreške, pružit ću tri osnovna modela koja su ključna za uspješno upravljanje YouTubeom. Ovi su modeli razvijeni kroz moj vlastiti postupak pokušaja i pogreške i koriste se za stvaranje ideja, strukturiranja scenarija i stvaranja sadržaja.

Scroll to Top