Tečaj upravljanja odnosima s dobavljačima (SRM)

“” ”

Upravljanje odnosima s dobavljačima (SRM)

Naučite osnovne vještine za učinkovito upravljanje dobavljačima

O tečaju

Upravljanje odnosima s dobavljačima (SRM) ključni je postupak za tvrtke koje mogu identificirati i upravljati ključnim dobavljačima. U današnjim složenim lancima opskrbe važnije je nego ikad imati jasne i mjerljive načine za procjenu doprinosa svakog dobavljača uspjehu vašeg poslovanja.

U našem tečaju za upravljanje odnosima s dobavljačima vodit ćemo vas u procesu izgradnje uspješnih i trajnih odnosa s vašim dobavljačima. Uz našu stručnost, steći ćete profesionalnost, inteligenciju i iskustvo potrebne za učinkovito rješavanje upravljanja dobavljačima.

Istaknite tečaj

Na kraju ovog tečaja imat ćete sveobuhvatno razumijevanje SRM -a i njegovih prednosti. Naučit ćeš:
– Važnost SRM -a i njegova uloga u poslovnom uspjehu
– Komponente i elementi SRM -a
– kako kategorizirati dobavljače na temelju njegove važnosti
– korak po korak proces provedbe SRM -a
– Mogući nedostaci SRM -a i kako ih ublažiti

Tko bi trebao pohađati ovaj tečaj?
Ovaj je tečaj prikladan za profesionalce koji su uključeni u kupnju, upravljanje operacijama ili upravljanje dobavljačima. Bez obzira jeste li vlasnik tvrtke, menadžer lanca opskrbe ili stručnjak za kupnju, ovaj će tečaj pružiti znanje i vještine potrebne za poboljšanje odnosa s dobavljačima i poboljšanje produktivnosti i kvalitete vašeg poslovanja.

Upišite se danas

Ne propustite priliku za savladavanje umjetnosti upravljanja odnosima s dobavljačima. Upišite se danas na naš tečaj o upravljanju odnosima s dobavljačima i odvedite vaše poslovanje na nove razine.

Scroll to Top