Tečaj uprave za industrijske operacije

Upravljanje industrijskim operacijama

Saznajte osnove upravljanja industrijskim operacijama

U ovom ćete tečaju istražiti različite aspekte upravljanja industrijskim operacijama, uključujući proizvodne sustave, dizajn instalacije, kretanje materijala i održavanje. Dobijte sveobuhvatno razumijevanje kako te funkcije doprinose rastu produktivnosti u organizacijama širom svijeta.

Pregled tečaja

Upravljanje industrijskim operacijama igra ključnu ulogu u poboljšanju produktivnosti u tvrtkama na globalnoj razini. Za konkurentsku prednost na tržištu, ključno je razumjeti kako operativne funkcije doprinose rastu produktivnosti. Ovaj tečaj ima za cilj jednostavno pokazati što tvrtke čine kako bi stvorile konkurentsku prednost. Pruža skup praktičnih znanja i alata koje možete primijeniti na stvarne scenarije.

Industrijska stvarnost klijenata i dobavljača dovela je do priznavanja važnosti mršavih i održivih praksi kako bi se osigurala konkurentnost. Ovaj tečaj pokriva uravnoteženi tretman tradicionalnih tema industrijskog inženjerstva, od visokokvalitetne proizvodnje do visokokvalitetnih usluga. Da bi napredovali u trenutnom industrijskom scenariju, tvrtke moraju uspješno upravljati protokom materijala kroz vrijednosne postupke i za tvrtku i za njihove kupce.

Ovaj je tečaj idealan za ljude koji žele biti izravno uključeni u proizvodnju proizvoda ili pružanje usluga. Stručnjaci za operacije određuju najbolji način dizajniranja, pružanja i rada procesa, dok su viši rukovoditelji operacija odgovorni za definiranje strateškog smjera tvrtke s gledišta operacija. Oni donose odluke o usvajanju tehnologije, dizajnu instalacije i upravljanju objektima za proizvodnju robe ili pružanja usluga.

Upravljanje industrijskim operacijama intrigantna je mješavina upravljanja tehnologijom i rafinirane primjene. Krajnji je cilj učinkovito stvoriti bogatstvo, pružajući kvalitetnu robu i usluge.

Što ćete naučiti

– Definicija područja i funkcija upravljanja industrijskim operacijama
– Metodologije za stvaranje i razvoj novih proizvoda
– Provedba alata za poboljšanje industrijske produktivnosti
– Osnove procesnog inženjerstva
– proizvodni sustavi i tehnologije
– Metodologije za dizajn industrijskih objekata

Scroll to Top