Tečaj pozivnog centra i kontakt centra, tajne su vam otkrile

“” ”

Otkrijte tajne pozivnih centara i kontaktnih centara

Učite s godinama praktičnog iskustva

U ovom ću tečaju otkriti tajne pozivnih centara i kontaktnih centara putem sažetih i informativnih videozapisa. Na temelju mojih 15 godina praktičnog iskustva, vodit ću vas u svim aspektima ovih dinamičnih okruženja.

Otkrivanje uzbudljivog svemira kontaktnih centara

“Call Center i kontakt centar: Otkrivanje tajni” moj je način da vas upoznam s uzbudljivim svijetom kontaktnih centara. Kroz kratke videozapise pružit ću praktične uvide, specifične ideje i najbolje prakse koji će vam pomoći u podizanju pozivnog centra ili kontakt centru na nove razine. Od misije, vizije i vrijednosti do važnosti talenta, bitnih procesa i ključnih tehnoloških razmatranja, sažeto ću se pozabaviti sve što trebate znati da bih savladao ovu fascinantnu temu.

Iskustvo i stručnost

Ako vas zanima što uključuje pozivni centar ili kontakt centar, podijelit ću najvažnije uvide na temelju mog opsežnog praktičnog iskustva na terenu. Tijekom godina vodio sam brojne operacije kontakt centra na lokalnoj, regionalnoj i globalnoj razini. Nedavno sam odlučio postati saveznik drugim vođama, nudeći savjetovanje, obuku i softverska rješenja. Kroz gamifikaciju nastojim generirati rezultate motivacije, prepoznavanja i rada. Tko će vas bolje voditi od nekoga tko ima iskustva u vođenju kontakt centra i postao je strateški partner i programer softvera za ostale vođe? To je ono što radim u Gamifici. Razumijem svakodnevne izazove, hitne slučajeve i hitne slučajeve koji nastaju u operacijama kontakt centra. Uz to znanje, projektiram programe, tečajeve i aplikacije koji će vam pomoći da ponudite najbolju uslugu svojim zaposlenicima i kupcima. Jako mi se sviđa što radim i pozivam vas da čujete svoje uvide i odmah ih provedete u praksi.

Što ćete naučiti

Ako ste željni razumjeti što je pozivni centar ili kontakt centar i kako to funkcionira, ovaj tečaj je za vas. Kroz kratke video klase dijelit ću svoje znanje i iskustvo u upravljanju operacijama više od petnaest godina. Bavit ću se temama kao što su modeli upravljanja performansama, operacije, ljudski resursi i moja specijalnost – gamifikacija. Bilo da počinjete dizajnirati ili voditi pozivni centar ili kontakt centar, pružit ću sveobuhvatno znanje koje vam je potrebno, od pregleda do detalja.
“” “

Scroll to Top