Optimiziranje ciklusa pohrane

Optimiziranje ciklusa pohrane

Naučite koncepte i tehnike kako biste optimizirali svoje skladište/zalihe, smanjili troškove i poboljšali svoje pokazatelje.

U ovom ćete tečaju naučiti koncepte i tehnike koje će vam omogućiti optimiziranje skladišta/zaliha, smanjiti troškove i poboljšati svoje pokazatelje.

Sudionik će razumjeti različite faze potrebne za pravilno upravljanje skladištem, što izravno uključuje očuvanje fizičkog stanja dionica tvrtke. Ovi proizvodi predstavljaju dionice tvrtke, što je jedno od glavnih imovina tvrtke. Sudionik može predložiti poboljšanja unutar svake od tih faza, definirati njegov opseg i identificirati sve nedostatke koji bi mogli otežati upravljanje skladištem. Poboljšanja će se identificirati u skladištu materijala pomoću dobrog skladištenja (BPA), koje su ključne za svako skladište. Student će naučiti numeričke tehnike kao što su izračunavanje prometa zaliha (IR) i ABC segmentacija, što će pomoći razvoju strategije za upravljanje skladištem. Tečaj će produbiti učenje metodologije 5S s praktičnim slučajevima i vodič za provedbu. Student će naučiti kako izračunati ukupne troškove skladištenja dobra, stvarajući ukupni grafikon troškova i minimizirajući povezane troškove. Uvest će se osnovni koncepti koji se primjenjuju na sva skladišta u bilo kojem poslovnom sektoru. Sadržaj uključuje priručnike, vodiče i vježbe za studij, kao i kompletnu prezentaciju PDF formata kako bi student mogao revidirati onoliko puta koliko je potrebno. Glavna značajka tečaja je jasnoća kojom se koncepti, tehnike, strategije i vježbe objašnjavaju i rješavaju za bolje razumijevanje.

Što ćete naučiti

– Shvatite potrebne faze ciklusa pohrane i kako ih pravilno izvoditi.
– Predložiti poboljšanja, identificirati kvarove i definirati kritične faze unutar skladišta.
– Izvršite reviziju ciklusa pohrane.
– Naučite različite strategije za pohranu zaliha.
– Izvršite odgovarajuću segmentaciju ABC -a za kontrolu zaliha.
– Izračunajte promet zaliha.
– Ispravno planirajte zalihe.

Scroll to Top