Tečaj važnih stvari za postizanje slobodnog života koji radi samo 5 sati dnevno [povećana produktivnost]

dominantna produktivnost: dostići uravnotežen i zadovoljavajući život s 5 sati rada dnevno

Pregled

Jeste li umorni od osjećaja iscrpljenog stalnom potrošnjom svoje energije? Želite li oporaviti svoje vrijeme i živjeti zadovoljavajući život? Ne gledaj više! U ovom ćemo tečaju pružiti praktične strategije za stvaranje više vremena za sebe.

Ja sam multitalentirani profesionalac s raznim funkcijama, uključujući RP Planer, prodajnog predstavnika u reklamnoj agenciji, poslovne ljubitelje, ilustratore, influencera, poduzetnika i posvećene majke i žene. Ljudi me često pitaju: “Sigurno ste nevjerojatno zauzeti, zar ne?” Pa, odgovor je: “Nisam prazan, ali ni nisam preplavljen.” Kako je moguće zaraditi značajni prihod koji radi samo 5 sati dnevno? Tajna je u umjetnosti učinkovitih radnih metoda.

U ovom sveobuhvatnom tečaju podijeljen na tri dijela (produktivnost, prodaja i planiranje) vodit ću vas na strastven i izravan način. Bez obzira jeste li slobodnjak, radnik srednjeg vremena ili okupirani profesionalac koji se neprestano uključi u svakodnevne zadatke, ovaj tečaj vam se toplo preporučuje.

Usput, instruktor ovog tečaja aktivan je vlasnik tvrtke RP. Dopustite mi da vam pomognem da se približiš idealnoj ravnoteži između posla i života, čak i ako je to samo jedan korak po isto vrijeme.

Što ćete naučiti

– Promjena načina razmišljanja potrebna za povećanje produktivnosti
– Praktične tehnike povećanja produktivnosti
– Provedba sustava i pravila za poboljšanje produktivnosti
– Strategija “prave osobe za pravi rad” za maksimiziranje produktivnosti “

Scroll to Top