Rafinirani tečaj poslovnog upravljanja – Centro

Rafinirano poslovno upravljanje – srednja razina

Opis tečaja

Ovaj je tečaj dio serije Huakui Audiovisual i osmišljen je za poslovne rukovoditelje i članove menadžerskog tima. Usredotočuje se na osnovne vještine i znanja potrebna za uspješno upravljanje i širenje poslovanja. Tečaj se bavi temama kao što su poslovna vrijednost i strategija, godišnje poslovno planiranje, izvršavanje i pregled, organizacijske operacije i upravljanje ljudskim resursima. Ovih šest glavnih tema ključne su za moderne poslovne menadžere i osnova su ovog tečaja.

Ciljevi tečaja

Po završetku ovog tečaja, sudionici će moći:

1. Poboljšajte svoje upravljačke vještine u izvršavanju, pregledu i odgovoru, usklađivanju poslovnih strategija i izvršavanju.
2. Postavite dijagnostiku poslovnih jedinica i uspostavite savjetodavne odbore potrebne za podršku izvršnom direktoru.
3. Olakšajte rutinske sastanke integracije i izvršiti određene izvanmrežne projekte.
4. Planirajte i provedite aktivnosti za poboljšanje opće konkurentnosti i otpornosti tvrtke.

Tko bi trebao sudjelovati

Ovaj je tečaj prikladan za poslovne elite, menadžere i članove menadžerskih timova. Osmišljen je tako da to samostalno obilježavanje profesionalaca iz raznih industrija koji žele poboljšati svoje vještine upravljanja poslovanjem. Tečaj je podijeljen u tri dijela, a ovaj se tečaj usredotočuje na prosječnu razinu upravljanja poslovanjem.

Pridružite nam se u ovom sveobuhvatnom tečaju i dobijte znanje i vještine potrebne za izdvajanje u poslovnom upravljanju.

Scroll to Top