Vježbajte tečaj za šest sigma zeleni pojas

“” ”

Test prakse zelenog pojasa Six Sigma

Savladajte pet faza od šest Sigma

Vision ukupno

Six Sigma metodologija je pristup temeljen na podacima koji koristi statističke alate i tehnike za prepoznavanje i uklanjanje oštećenja, smanjenje varijacija i optimizaciju procesa. Organizacije širom svijeta široko su usvojile kako bi postigle značajna poboljšanja u uspješnosti procesa i zadovoljstvu kupaca. Kao šest Sigma zeleni pojas igrat ćete ključnu ulogu u provođenju ovih poboljšanja. Ovaj će tečaj pružiti vještine koje su vam potrebne za vođenje projekata, analizu podataka i implementiranje rješenja koja daju mjerljive i održive rezultate.

Pojedinosti o tečaju

Kroz ovaj program dobit ćete sveobuhvatno razumijevanje pet faza metodologije Six Sigma: definirati, mjeriti, analizirati, poboljšati i kontrolirati (DMAIC). Također ćete istražiti širok raspon alata i tehnika, uključujući statističku kontrolu procesa, testiranje hipoteza, planiranje eksperimenta i načela mršavih. Na kraju ovog tečaja bit ćete dobro spremni voditi i doprinijeti uspješnim Six Sigma projektima unutar vaše organizacije.

Što ćete naučiti

– Savladajte pet faza metodologije Six Sigma: Definirajte, izmjerite, analizirajte, poboljšajte i kontrolirajte (DMAIC).
– steći poznavanje statističke kontrole procesa, testiranja hipoteza, planiranje eksperimenata i principa.
– Razviti vještine za vođenje i doprinos uspješnim projektima Six Sigma.
– Učinkovito surađivati ​​s multifunkcionalnim timovima, stručnjacima za starije poslove i vođe.
– Uskladiti projekte s ciljevima i organizacijskim prioritetima.

Uzbuđeni smo što vas imamo s nama u ovom testu sa šest Sigma Green Belt. Hvala što ste odabrali naš tečaj i radujemo se suradnji s vama tijekom cijelog programa.

Scroll to Top