Tečaj novih prilika u doba AI: Tehnologija shema znanja

“” ”

Nove mogućnosti u AI Age: Tehnologija grafikona znanja

Uvod u znanje Grafo

Pregled tečaja

Zašto se grafikon znanja smatra “ljestvicom” napretka AI? S napretkom umjetne inteligencije, grafikon znanja konačno je stekao popularnost. Unatoč ogromnoj vrijednosti, koncept znanja često je vrlo apstraktan i teško ga je razumjeti. Na tržištu je također nedostatak informacija, što dovodi do mnogih pitanja:

1. Što je točno grafikon znanja?
2. Kakav je odnos između grafikona znanja i umjetne inteligencije?
3. Je li grafikon znanja čisto algoritamska tehnologija?
4. Što grafikon znanja može učiniti?
5. Kako možemo izgraditi grafikon znanja?

Ovaj tečaj ima za cilj pružiti pregled grafikona znanja, nadahnuti odgovore na gore navedena pitanja i istražiti mogućnosti primjene u različitim područjima. Imajte na umu da je, zbog prostranosti područja znanja, ovaj tečaj najprikladniji za ljude koji žele brzo i intuitivno razumijevanje tehnologije znanja i njihovih primjena, umjesto onih koji traže u -detaljno znanje o tehnikama specifičnim.

Ovaj je tečaj suradnja između instruktora i tri tečaja. Željeli bismo izraziti posebnu zahvalnost instruktoru na njihovom napornom radu. Kroz različite faze planiranja, dizajna i razvoja tečaja, uspjeli smo vam predstaviti ovaj tečaj. I tri tečaja i tim očekuju da će vam ovaj tečaj biti koristan i potiče vas da primijenite znanje na svoj osobni rad.

Autorska prava ovog tečaja pripada tri tečaja. Svako neovlašteno snimanje, reprodukcija ili distribucija sadržaja tečaja smatra se kršenjem. Sav sadržaj tečaja, uključujući, ali ne ograničavajući se na videozapise, tekstove i slike, zaštićen je pravima intelektualnog vlasništva u vlasništvu triju tečaja ili drugih vlasnika prava, uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava, registrirane marke i patente. Bez izričitog odobrenja u tri tečaja, nitko ne smije koristiti ili osigurati prodaju, marketing, objavljivanje ili korištenje bilo kojeg sadržaja ili usluga pruženih na web stranici Tri tečaja. Svako kršenje rezultirat će odgovornošću za sve gubitke koje su nastala tri tečaja ili druga vlasnika prava.

Što ćete naučiti

1. Shvatite definiciju i suštinu grafikona znanja.
2. Odignite s tipičnim scenarijima primjene grafikona znanja.
3. Savladajte šest faza životnog ciklusa grafikona znanja.
4. Dobijte praktične uvide u provedbu grafikona znanja u poslovnim aplikacijama.

Scroll to Top