Microsoft Dynamics 365 funkcionalni savjetnik za F&O

Microsoft Dynamics 365 Funkcionalni savjetnik za F & amp;

Pregled

Microsoft Dynamics 365 za financije i operacije (D365 F & AMP) moćan je softver koji nudi širok spektar poslovne funkcionalnosti. Ovaj tečaj ima za cilj pružiti sveobuhvatno razumijevanje aplikacije i njegovih koncepata. Bez obzira jeste li poslovni korisnik, student ili savjetnik, ovaj će vam tečaj pružiti znanje koje vam je potrebno da biste učinkovito iskoristili Microsoft D365 softver.

Struktura tečaja

Zbog opsežne prirode Microsoft Dynamics 365 za financije i operacije, nemoguće je riješiti sve aspekte u jednom tečaju. Stoga je ovaj tečaj podijeljen u nekoliko dijelova, a svaki se fokusira na različite koncepte unutar aplikacije. Provjerite jesu li svaki video vodič u ovoj seriji nudi izuzetnu vrijednost, a ja cijenim vaše komentare za poboljšanje budućeg sadržaja.

Praktično učenje

Da biste maksimalno iskoristili vodiče, preporučuje se zasebnu testnu aplikaciju u kojoj možete vježbati scenarije zajedno sa predavanjima. Ovaj praktični pristup poboljšat će vaše razumijevanje i stručnost u Microsoft Dynamics 365.

Sadržaj tečaja

Kroz ovaj tečaj naučit ćete sljedeće glavne teme:

– Microsoft Dynamics 365 za financije i operacije
– Provedba projekata i metodologija
– Glavni koncepti financija u D365 F & amp;
– Konfiguracija financija i postavljanje u D365 F & amp

Pretplatite se sada

Uzbuđena sam što dijelim svoje znanje s vama i pomažem vam da se istaknete na Microsoft Dynamics 365 za financije i operacije. Upišite se sada i poboljšajte svoje vještine u ovom moćnom softverskom skupu.

Scroll to Top