Tečaj akvizicije (izvor i kupovina)

akvizicije (izvor & amp; kupnja)

Tečaj

akvizicije (izvor i amp; kupnja)

osmišljen je kako bi sudionicima pružio sveobuhvatno razumijevanje načela, strategija i najboljih praksi u akvizicijama. Ovaj tečaj ima za cilj omogućiti pojedincima sa znanjem i vještinama potrebnim za učinkovito upravljanje procesom stjecanja i doprinos uspjehu njihovih organizacija.

Što je akvizicije?

Akvizicije su postupak stjecanja robe, usluga ili djela vanjskih dobavljača kako bi se zadovoljile potrebe organizacije. On igra vitalnu ulogu u upravljanju lancem opskrbe i uključuje različite aktivnosti, poput identificiranja zahtjeva, traženja dobavljača, pregovaranja ugovora i upravljanja odnosima s dobavljačima.

Zašto su akvizicije važne?

Učinkovite prakse stjecanja mogu dovesti do ekonomije troškova, poboljšanja poslovne učinkovitosti i uspjeha. Usklađujući organizacijske potrebe s vještinama stranog tržišta, akvizicije osiguravaju da organizacije dobivaju robu, usluge ili radove potrebne za ispunjavanje njihovih operativnih zahtjeva. To uključuje identificiranje pravih dobavljača, pregovaranje o povoljnim uvjetima i upravljanje postupkom stjecanja od početka do kraja.

Pregled tečaja

Tečaj

akvizicije (izvor i amp; kupnja)

obuhvaća cjelokupni postupak stjecanja, pružajući sudionicima sveobuhvatno razumijevanje načela i najboljih praksi. Tijekom cijelog tečaja, sudionici će naučiti kako optimizirati aktivnosti stjecanja kako bi dobili uštedu troškova, poboljšali učinkovitost i poboljšali performanse lanca opskrbe.

Teme tečaja:

– Identifikacija zahtjeva: Proces stjecanja započinje razumijevanjem i dokumentiranjem potreba i zahtjeva organizacije za robu ili usluge.
– Potraga za dobavljačima: Akvizicije uključuju identificiranje i procjenu potencijalnih dobavljača koji mogu udovoljiti zahtjevima organizacije.
– Odabir dobavljača: Organizacija ocjenjuje dobavljače na temelju kriterija kao što su cijena, kvaliteta, kapacitet isporuke, financijska stabilnost i etička praksa.
– Pregovori i zapošljavanje: Događaju se pregovori za uspostavljanje obostrano korisnih sporazuma s odabranim dobavljačima, a ugovori su stvoreni kako bi se formalizirale uvjete.

Što ćete naučiti

Na kraju tečaja

akvizicije (izvor i amp; kupnja)

, sudionici će steći sljedeće znanje i vještine:

– razumjeti cilj akvizicija
– Identificirati različite vrste proizvoda u akvizicijama
– Razlikovati između akvizicija i kupovine
– donijeti informirane odluke o akvizicijama

Pridružite nam se sada i poboljšajte svoju stručnost u akviziciji s našim sveobuhvatnim tečajem

Acquisitions (izvor i AMPS)

!

Scroll to Top