Tečaj o tome kako kvantificirati vrijednost proizvoda središnje platforme?

Kako kvantificirati i procijeniti vrijednost srednjih proizvoda platforme

Napredno upravljanje posrednim proizvodima platforme

S povećanjem troškova i skupocjenom prometom u trenutnom razvoju interneta, tvrtke traže načine kako smanjiti troškove od izgradnje sustava. Tu dolazi i postaje popularan koncept srednje platforme. Kao upravitelj proizvoda, kako možete kvantificirati i procijeniti vrijednost srednjih proizvoda za platformu? U ovom ćete tečaju naučiti različite metode kvantifikacije i procjene srednjih proizvoda platforme i kako primijeniti ove metode kako biste pokazali njihovu vrijednost u različitim situacijama.

Ovaj je tečaj suradnja između instruktora i tima stručnjaka. Željeli bismo izraziti zahvalnost instruktoru za naporan rad u procesu razvoja tečaja. Od planiranja do dizajna i razvoja tečaja, posvetili smo puno napora da vam ovaj tečaj donesemo. I instruktor i tim očekuju da steknete dragocjeno znanje s ovim tečajem i primijenite ih na svoj rad.

Imajte na umu da je ovaj tečaj zaštićen autorskim pravima od naše organizacije. Svako neovlašteno snimanje, reprodukcija ili distribucija sadržaja tečaja, uključujući, ali ne ograničavajući se na videozapise, tekstove i slike, strogo je zabranjeno. Sva prava intelektualnog vlasništva, uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava, registrirane i patentne marke, pripadaju našoj organizaciji ili drugim zakonitim vlasnicima. Bez izričitog dopuštenja u pisanom obliku naše organizacije, nitko ne smije koristiti ili osigurati prodaju, marketing, objavljivanje ili korištenje bilo kojeg sadržaja ili usluga pruženih na našoj službenoj web stranici. Svako kršenje ovih Uvjeta rezultirat će pravnim posljedicama i odgovornošću za bilo kakvu štetu uzrokovanu našoj organizaciji ili drugim zakonitim vlasnicima.

Što ćete naučiti:

1. Analizirajte glavne problematične točke vrijednosti vrijednosti proizvoda srednje platforme.
2. Organizirajte metode izračuna za kvantificiranje srednjih proizvoda platforme.
3. Shvatite izazove i tehnike u procesu kvantitativnog evaluacije.
4. Glavne metode za poboljšanje produktivnosti.

Scroll to Top