Integrirani tečaj upravljanja poslovanjem i financijama u novoj situaciji pomaže tvrtkama da prevladaju krize.

“” ”

Upravljanje poslovnim i financijskim integracijama

Prevladavanje profesionalnih izazova i poboljšanje poslovnog učinka

S obzirom na nove izazove u industriji, tradicionalne metode financijskog rada postaju neprimjerene. Poslovni profesionalci često shvaćaju nerazumijevanje od strane Odjela za financije, što dovodi do komunikacijskih poteškoća i jezičnih barijera. S druge strane, menadžersko osoblje može smatrati da financijski profesionalci nemaju sveobuhvatno razumijevanje podataka i ne bi trebali biti snažno uključeni u donošenje odluka. Kao rezultat toga, stručnjaci za financije postupno se marginaliziraju i njihov doprinosi su podcijenjeni.

Da bi se bavili tim pitanjima, mnoge su tvrtke usvojile put upravljanja poslovnim i financijskim integracijama. Ali kako financijski profesionalci mogu učinkovito koristiti ovaj pristup kako bi omogućili svoje organizacije i postigli ekonomije troškova? Ne brinite, ovaj je tečaj tu da vam pomogne pronaći odgovore.

Predstavljamo svog instruktora, Wen Huiling, financijskog direktora investicijske grupe Jiu Cheng. S 19 godina praktičnog iskustva u financijskom upravljanju, WEN je stručnjak za to područje. Ima jastučić Sveučilišta Tsinghua i trenutno je članica Odbora za upravljanje internom kontrolom Kineske akademije za javne financije i javne politike (Odjel Ministarstva financija). WEN je tijekom karijere obnašao nekoliko pozicija, uključujući generalnog direktora/financijskog menadžera u grupi Hunan Lan Tian, ​​generalni direktor/financijski direktor investicijske grupe JIU Cheng Hunan i financijski direktor/direktor operacija/pomoćnik predsjednika u određenom ograničenom ograničenju Tvrtka Industrial u Hunanu. Također je pridonio pripremi knjiga kao što su “optimizacija procesa i upravljanje performansama”, “financijsko računovodstvo i upravljanje računima” i “standardizacija poslovnih procesa u različitim poslovnim segmentima”.

Imajte na umu da sva prava ovog tečaja pripadaju San Jie Ke. Svako neovlašteno snimanje, reprodukcija ili distribucija strogo je zabranjeno. Sav sadržaj tečaja, uključujući, ali ne ograničavajući se na videozapise, tekstove i slike, zaštićen je prava intelektualnog vlasništva u vlasništvu San Jie Ke ili drugih vlasnika prava, uključujući autorska prava, zaštitne znakove i patente. Bez izričitog odobrenja u San Jie Ke, nitko ne smije koristiti ili osigurati prodaju, marketing, objavljivanje ili iskorištavanje bilo kojeg sadržaja ili usluga pruženih na službenoj web stranici San Jie Ke. Svako kršenje ovih Uvjeta rezultirat će odgovornošću za bilo kakve gubitke koje su pretrpjeli San Jie Ke ili drugi vlasnici prava.

Što ćete naučiti:

Proširite svoju globalnu perspektivu i shvatite važnost upravljanja poslovnim i financijskim integracijama

Master komunikacijske vještine i usvojite perspektivu koja podržava savršenu komunikaciju

Dobijte praktično znanje i poboljšajte svoje sposobnosti upravljanja poslovanjem kroz duboko razumijevanje financija

Stvorite financijsku vrijednost integrirajući financije s poslovnim operacijama i omogućavajući rast poslovanja

“” “

Scroll to Top