Tečaj upravljanja zalihama

Tečaj upravljanja zalihama

O tečaju

Tečaj upravljanja zalihama osmišljen je tako da pruži vještine potrebne za učinkovito upravljanje resursima, materijalima i proizvodima pohranjenim u tvrtki. Ovaj tečaj pokriva različite aspekte upravljanja zalihama, uključujući kontrolu, nadzor, planiranje, organizaciju i stalnu analizu svih opskrbljenih proizvoda. Razumijevanjem potrebe za novim kupovinama, vrijednošću zaliha i unosom proizvoda i protoku izlaza, moći ćete optimizirati procese, smanjiti troškove, identificirati probleme i ispuniti zahtjeve svojih kupaca.

Zašto je upravljanje zalihama važno?

Upravljanje zalihama ključno je za kontrolu protoka proizvoda i provođenje strateškog planiranja. Održavanjem odgovarajuće organizacije, upravljanja i analize zaliha vaše tvrtke možete umanjiti gubitke uzrokovane prekomjernim ili nedovoljnim zalihama, istekom proizvoda ili krađe. Ovaj će ga tečaj opremiti vještinom potrebnim za osiguravanje dostupnosti proizvoda i materijala svojim kupcima, istovremeno maksimizirajući učinkovitost i profitabilnost.

Vještine potrebne za upravljanje zalihama

Upravljanje zalihama zahtijeva posebne profesionalne vještine. Kako ova funkcija uključuje stalnu interakciju s ljudima, ključno je imati izvrsne međuljudske vještine. Pored toga, pažnja na detalje i organizacijske vještine ključne su za održavanje kontrole nad skladištem i precizno registraciju pokreta proizvoda. Ako volite raditi s ljudima, imate mogućnost organiziranja i obratiti pažnju na detalje, ovaj je tečaj savršen za vas.

Što ćete naučiti

Ovaj tečaj profesionalnog kvalifikacija bavit će se sljedećim temama:

– Načela upravljanja dionicama
– vrste struktura skladištenja i rukovanja robom i materijalima
– primanje i kontrola primljene robe
– Redoslijed robe
– Vrste skladišta i izgleda koji se obično koriste
– U upravljanju zalihama
– Kupnja upravljanja

Pridružite nam se danas!

Provedite vrijeme za pregled programa tečaja, pohađajte dostupne časove i, ako ga smatrate vrijednim, pridružite se našoj zajednici! Pruža se neposredni pristup tečaju. Hvala što ste odabrali naš tečaj i radujemo se što ćemo vam pomoći da poboljšate svoje vještine upravljanja zalihama.

Profesor Paulo Dimas Couto

Osnivač SPM tečajeva

Scroll to Top