Početni tečaj konfiguracije za primanje internetskih plaćanja putem PayPal -a prilikom prodaje konzultanata ili seminara [moguće bez programiranja znanja]

Saznajte kako konfigurirati plaćanja putem interneta s PayPal -om za prodaju konzultantskih konzultacija i seminara

Pregled tečaja

Jeste li umorni od korištenja skupih marketinških platformi s visokim cijenama i visokim stopama napuštanja? Ako tražite jednostavan način da integrirate sustav plaćanja s vlastitom WordPress web lokacijom, onda je ovaj tečaj za vas. U ovom tečaju vodit ćemo vas u procesu konfiguriranja računa PayPal Business.

Pojedinosti o tečaju

Korištenje platformi kao baza i PeaTix -a za prodaju vaših događaja, seminari, konzultantske konzultacije i internetski trenerski proizvodi mogu biti frustrirajući zbog visokih stopa i kompliciranog upravljanja e -poštom. Međutim, ako upravljate vlastitom WordPress web lokacijom, ove izazove lako možete prevladati pomoću PayPal -a. Također, uz pomoć Zapiera, možete savršeno komunicirati sa svojim kupcima na istoj razini kao i platforme za marketing događaja, sve samostalno.

Tko je ovaj tečaj?

Ovaj je tečaj osmišljen za savjetnike, trenere, stručnjake i poslovne profesionalce koji traže metodu za prodaju i primanje plaćanja za svoje događaje, seminare, konzultantske usluge i mrežne trenerske proizvode. Ako želite savršeno upravljati cijelim prodajnim postupkom, od zapošljavanja do plaćanja, na vlastitoj web stranici WordPress, ovaj je tečaj savršen za vas. Također je prikladan za one koji su novi u PayPalu i žele istražiti njihove mogućnosti, kao i pojedince koji žele integrirati svoj sustav plaćanja sa svojim sustavom za dostavu e -pošte koristeći Zapier.

Što ćeš naučiti?
Polaskom ovog tečaja steći ćete znanje iz sljedećih područja:
– Kako se registrirati na komercijalnom računu PayPal
– Kako poslati zahtjeve za plaćanje putem komercijalnog računa PayPal
– Kako ugraditi veze za plaćanje PayPal -a u svoju web stranicu
– Kako implementirati internetske isplate na web stranici WordPress bez programiranja
– Kako obraditi povrat povrata za kupce PayPal -a
– Kako prenijeti podatke s PayPal -a na Mailchim
– Kako prenijeti PayPal podatke na Gmail pomoću Zapiera
– Kako prenijeti PayPal podatke na Google listove pomoću Zapiera
– Odgovori na uobičajena pitanja i pitanja koja mogu imati početnici u PayPalu
– Kako voditi kupce da uklone sredstva s svojih bankovnih računa putem PayPala

Preduvjeti

Ne postoje posebni preduvjeti za ovaj tečaj. Samo pogledajte videozapise i pratite. Vodit ćemo vas u postupku zatraživanja poslovnog računa PayPal i dovršavanja potrebnih postupaka. U 5. poglavlju obratit ćemo se sadržaj koji zahtijeva plaćeni plan (početna ili viša ravnina) sa Zapierom.

Scroll to Top