Tečaj automatizacije kreditnog odjela: Je li pravo vrijeme?

“” ”

Automatizacija kreditnog odjela: Je li pravo vrijeme?

O tečaju

U ovom ćemo tečaju istražiti različite softverske opcije dostupne za automatizaciju procesa kreditnog odjela. Analizirat ćemo troškove, rizike i pogodnosti povezane s automatizacijom kreditnog odjela. Naš će program pružiti detaljnu analizu potencijalnih prednosti automatizacije kredita, dok će se baviti pogrešnim koncepcijama i uobičajenim mitovima na ovu temu. Pored toga, ispitat ćemo kako više softverskih programa može učinkovito smanjiti troškove, ubrzati naplatu duga i umanjiti loše kreditne gubitke.

O ILLUMEO


Ovaj tečaj nudi Lumina, jedan od glavnih dobavljača rješenja za korporativno učenje. Lumina, osnovana 2009. godine, na čelu je transformacije tradicionalnih praksi korporativnog učenja. Surađujemo s profesionalcima i organizacijama svih veličina kako bismo poboljšali njihove vještine i sposobnosti, omogućujući im da se istaknu u svojim funkcijama. Počevši od Silicijske doline u Kaliforniji, Lumina služi nekoliko tvrtki i profesionalaca iz različitih područja, uključujući financije, računovodstvo, ljudske resurse, prodaju i marketing. Naša platforma nudi sveobuhvatne procjene, analizu vještina u usporedbi s industrijom, širok spektar tečajeva koje su razvili stručnjaci, alati za suradnju i sposobnost kompanija da stvaraju i dijele interne tečajeve za promicanje zadržavanja i širenja znanja. U Lumina čvrsto vjerujemo da svi imaju potencijal postati stručnjaci u svom području.

Što ćete naučiti

Tijekom ovog tečaja hoćete:
– Shvatite mogućnosti softvera za podršku za kreditnu podršku.
– Procijenite rizike, troškove i prednosti povezane s stjecanjem dostupnog softvera.
– Otkrivanje kako softverski programi mogu učinkovito smanjiti troškove, ubrzati naplatu duga i umanjiti loše kreditne gubitke.
– Istražite glavna opravdanja za automatizaciju, kao i argumente protiv stjecanja softvera.

Scroll to Top