Tečaj proizvodnje OCD -a za povećanje neto prihoda – istovremeno dostizanje isporuke i smanjenja zaliha

“Povećavanje profita s proizvodnjom OCD -a – dostizanje kraćih vremena isporuke i smanjenje zaliha

Projektiranje proizvodne strategije za povećanje profita, izgradnje i upravljanja proizvodnim sustavom temeljenim na OCD -u i praktičnim smjernicama za slučajeve provedbe sustava.

Proizvodni sustavi temeljeni na TOC -u dosežu i kraće vrijeme isporuke i smanjenje zaliha kako bi se maksimizirala profit. Ovaj tečaj objašnjava metode implementacije takvih sustava, usredotočujući se na sustav zamjene zaliha bubnja i ciljane zalihe i prikazuje relevantne studije slučaja. Kroz igru ​​podataka u “Cilj”, naučit ćete principe reakcije na proizvodnju TOC-a na varijabilnost i metode rada bubnja konopca. Pored toga, naučit ćete o ulozi OCD -a u ERP -u i sinergiji između Lean i OCD -a kroz studije slučaja. Ovaj tečaj pruža poslovnu logiku koja vam omogućuje usklađivanje strategija proizvodnje sa smanjenim vremenom isporuke i optimalnim održavanjem zaliha, omogućavajući vam da izvršite proizvodne planove kako je planirano. Obični uzrok planiranih razlika u izvršenju je nedostatak metoda za rješavanje varijabilnosti, a ovaj tečaj uspostavlja postupak planiranja proizvodnje nazvan bubanj-buffer-konop i instalira proizvodne znakove za rješavanje ovog problema. Snaga DBR -a je u upravljanju vremenima isporuke i napretka kao signale za podršku praktičnim operacijama. Pored toga, naučit ćete kako uspostaviti proizvodne planove pomoću sustava za zamjenu ciljanog zaliha, odrediti vrijeme i količinu materijalnih narudžbi i instalirati signale zaliha. Proizvodnja TOC djeluje u dva načina: Make to naručite (MTO) i Make to Dostupnost (MTA), a ovaj tečaj pruža detaljna objašnjenja o tome kako instalirati signale proizvodnje/zaliha za MTO i MTA. Također uključuje dvije studije slučaja o primjeni MTA proizvodnih sustava, jedna od nacionalne tvrtke za proizvodnju vijaka/matica, a druga iz japanske tvrtke Yamaha motora.

Što ćete naučiti

Metode za postizanje kraćeg vremena isporuke i smanjenje zaliha kako bi se maksimizirao profit
Uloga OCD -a u ERP -u i sinergije između Lean i OCD
Metode instalacije i rada sustava za zamjenu zaliha bubnja i ciljanih zaliha, zajedno s relevantnim studijama slučaja
Metode instalacije proizvodnje/inventara signala za narudžbu (MTO) i Make to Dostupnost (MTA)
Kontrolne točke i metode ugradnje proizvodnih signala za četiri vrste tvornica proizvodnje (V, A, T, I) i upotreba tehnika modeliranja protoka
Dvije studije slučaja o primjeni MTA proizvodnih sustava “

Scroll to Top