LGPD tečaj – alat za razvoj podataka podataka

“” ”

Tečaj na LGPD – Alat za mapiranje podataka

Uvod u koraka -By -postupak implementacije kontrola obrade podataka.

Procjena: 0,0 od 50 recenzija

Ukupno trajanje: 1 sat

Broj predavanja: 11

Specijalist: Marina Lopes

Saznajte kako implementirati kontrole obrade podataka i dokumentirati dokaze o potrebnom upravljanju podacima u skladu s LGPD propisima. Ovaj zapis o operacijama obrade osobnih podataka, koje zahtijeva ANPD na temelju LGPD -a, obvezan je za sve tvrtke i pojedince koji se bave podacima tijekom svojih komercijalnih aktivnosti. Bez obzira jeste li startup, MEI, Micro Enterprise ili mala tvrtka, popunjavanje ovog modela registracije obvezno je u skladu s člankom 37. zakona 13.709 LGPD -a 2018. i ANPD -ovih propisa i smjernica. Stoga brzo naučite kako se registrirati i pridržavati općeg zakona o zaštiti podataka. Ovaj je tečaj prikladan za profesionalce u bilo kojem području, pojedince koji žele igrati ulogu DPO -a unutar tvrtke i onih koji traže kvalifikacije koje će se angažirati kao kontroleri operacija obrade podataka. Materijal također služi kao priprema za Exin certifikat, jer pokriva osnove, vokabular i opis registracije aktivnosti. Uživajte u sadržaju. Moje ime je Marina Lopes i ja sam menadžer odgovoran za provedbu velikih projekata 15 godina u Archindexu. Ovi projekti uključuju dokumentirano upravljanje informacijama, fizičko i digitalno upravljanje datotekama, modeliranje procesa sigurnosti i pristupa, arhitekturu sustava upravljanja informacijama, implementaciju pravila za kontrolu datoteka i podataka, te virtualizaciju i veliku masovnu digitalizaciju i skeniranje dokumenata. Ovjeren sam kao stručnjak za zaštitu podataka EXIN -a od 2019. Također sam završio TTV u upravljanju podacima na USP -u.

Što ćete naučiti:

– Kako stvoriti mapu podataka za implementaciju programa usklađenosti s LGPD -om i zaštitom podataka.
– Saznajte kako ispuniti osnovni dokument kako bi ispunio ANPD zahtjeve za registraciju aktivnosti obrade osobnih podataka koje obavljaju tvrtke.
– Shvatite koncepte općeg zakona o zaštiti podataka i kako identificirati i kategorizirati podatke, uključujući upotrebu podataka na temelju pravnih obveza ili legitimnih interesa.
– Zabilježite aktivnosti obrade podataka i mapirajte fizička i digitalna spremišta podataka, uključujući detaljne sigurnosne mjere i ciklus života podataka.

Scroll to Top