Tečaj o tome kako postati internacionalni

“” ”

Transformiranje za međunarodno širenje

Stvorite koherentnu strategiju s obzirom na ključne čimbenike uspjeha i predviđanje glavnih rizika

U ovom ćete tečaju saznati o razlici između izvoza i internacionalizacije, kao i o utjecaju međunarodnog širenja na interne operacije tvrtke. Također ćete dobiti uvid u učinkovite komunikacijske strategije za međunarodna tržišta, organizaciju izvoznih odjela, potrebna ulaganja i strategiju “Lily”.

O tečaju

Za tvrtke je međunarodno širenje ključno i izazovno. Započinje globalnim razmišljanjem, ali samo dobre namjere nisu dovoljne za prevladavanje prepreka i poteškoća. Potrebna je i koherentna strategija koja razmatra sve ključne čimbenike uspjeha, predviđanje glavnih rizika i usredotočenost na ključne mogućnosti. David Gérard, stručnjak za međunarodni poslovni razvoj, istražuje sve detalje u kojima se mogu pojaviti mogući izazovi.

Otvaranje međunarodnog tržišta ključno je za tvrtke, nudeći velike mogućnosti rasta, širenje tržišta, diverzifikaciju prihoda i pristup novim talentima, tehnologijama i resursima.

O autoru

Ombeline Hartog iskusan je profesionalac u međunarodnoj poslovnoj strategiji. Radila je kao izvanredna direktorica u Altios International, specijalizirana za međunarodni razvoj poslovanja. Trenutno vodi Odjel za strategiju grupe Altios, gdje savjetuje kompanije svih veličina o međunarodnoj ekspanziji.

Što ćete naučiti

– Utjecaj međunarodnog širenja na unutarnje poslovanje tvrtke
– Učinkovite komunikacijske strategije za međunarodna tržišta
– Organizacija izvoznih odjela
– potrebna ulaganja za međunarodno širenje
– Strategija “ljiljana”

Scroll to Top