Tečaj sigurnosti: Upravljanje sigurnošću izgradnje

“” ”

Sigurnost: Izgradnja sigurnosti upravljanja

Upravljanje sigurnošću izgradnje

Klasa: Sigurnost – Upravljanje sigurnošću zgrada

Odjeljak: Izgradnja sigurnosti upravljanja

Sigurnost zgrade bitan je dio upravljanja zgradom. Kada je riječ o izgradnji sigurnosti, mogu se primijetiti dva važna čimbenika: ljudski čimbenici i tehnološki čimbenici. Ovaj tečaj govori o 9 ključnih točaka u upravljanju sigurnošću izgradnje.

Na GMT institutu produbit ćemo temu sigurnosti – izgradnje sigurnosti sigurnosti kako bismo zgradama i sudionicima pružili bolje razumijevanje učinkovitog upravljanja sigurnošću izgradnje. Ovaj je tečaj prikladan za one koji su zainteresirani za stjecanje znanja o važnim čimbenicima u izgradnji upravljanja sigurnošću i istraživanju dubinske sigurnosti.

Tečaj će se pozabaviti sigurnosnim upravljanjem sigurnošću – koju je predstavio John Smith, certificirani profesionalni stručnjak za sigurnost. Tečaj uključuje nekoliko tema, poput:

1. Procjena prijetnji i ranjivosti
2. Razumijevanje rizika
3. Prepoznavanje okoline kao potencijalni faktor
4. Integrirani sigurnosni projekt
5. Standardni operativni postupci (SOP)

Polaskom ovog tečaja očekuje se da će sudionici stekli dublje razumijevanje sigurnosti – izgradnje sigurnosti, što može poboljšati njihovu karijeru i podržati njihove vještine. Stoga je ključno da menadžeri zgrada upišu ovaj tečaj i prakticiraju tehnike podučane u njemu.

Institut GMT djeluje pod PT Grahamandiri Manajemen Terpadu, tvrtkom za upravljanje privatnim vlasništvom. U obuci kojom upravlja GMT institut, menadžeri imovine koji ambicijeju dobivaju obogaćujuće materijale o različitim temama, uključujući pravne aspekte, financije i računovodstvo, iznajmljivanje/marketing i promociju i samo -razvoj. Institut GMT služi kao platforma za obrazovanje maturanata i mladih profesionalaca u potrazi za osobnim rastom u području upravljanja imovinom.

Što ćete naučiti:

– Procjena prijetnji i ranjivosti
– Razumijevanje rizika
– Priznanje okoline kao potencijalni faktor
– Integrirani sigurnosni projekt

Scroll to Top