Centralni tečaj za izgradnju platforme omogućuje rad u digitalnoj transformaciji organizacije.

“” ”

Organizacijska digitalna transformacija: Operacije obuke izgradnjom platformi

Pregled tečaja

U današnjem digitalnom dobu, mnoge se organizacije suočavaju s izazovom digitalne transformacije. Pitanja poput “Gdje bismo trebali započeti?”, “Koje prednosti digitalnog sustava može donijeti našoj tvrtki?” I “Kako možemo uživati ​​u digitalizaciji da napredujemo na konkurentnom tržištu?” Često se pojavljuju tijekom ovog procesa transformacije. Bez jedinstvenog plana i razumijevanja, može biti teško uspješno implementirati digitalizaciju.

Ovaj se tečaj usredotočuje na izgradnju digitalnih platformi, posebno na poslovnu platformu i platformu podataka, kako bi se omogućila organizacijska operacija. Uspostavljanjem ovih platformi stvorili smo čvrstu osnovu za digitalnu transformaciju, omogućujući sudionicima da razumiju i bolje uživaju u snazi ​​digitalizacije.

Sadržaj tečaja

Kroz ovaj tečaj dobit ćete uvid u vrijednost i implementaciju konstrukcije digitalnih platformi. Saznat ćete o konstrukcijskom putu i za poslovnu platformu i za platformu podataka, koje su bitne komponente digitalne transformacije.

Što ćete naučiti

– Shvatite vrijednost konstrukcije digitalnih platformi u digitalnoj transformaciji.
– Steknite znanje o građevinskom putu za poslovnu platformu.
– Saznajte o konstrukcijskoj stazi za platformu podataka.

Imajte na umu da je sav sadržaj tečaja, uključujući videozapise, tekstove i slike, zaštićen autorskim pravima od naše tvrtke. Svako neovlašteno snimanje, reprodukcija ili distribucija materijala naravno strogo je zabranjeno. Prava na intelektualno vlasništvo, uključujući, ali ne ograničavajući se na autorska prava, registrirane i patentne marke, pripadaju našoj tvrtki ili drugim zakonitim vlasnicima. Bez izričitog pismenog odobrenja naše tvrtke, nitko ne smije koristiti ili osigurati prodaju, marketing, objavljivanje ili korištenje bilo kojeg sadržaja ili usluga pruženih na našoj službenoj web stranici. Povreda ovih uvjeta može rezultirati pravnim posljedicama i odgovornošću za bilo kakvu štetu nanesenu našoj tvrtki ili drugim zakonitim vlasnicima.
“” “

Scroll to Top