Tečaj pripreme za ispit za certificiranje PMP -a 35 PDU tečaj za upravljanje projektima

Tečaj pripreme ispita za certificiranje PMP -a – Potpuni trening za upravljanje projektima

PMP tečaj za certificiranje u potpunosti ažuriran za 2023. – nabavite 35 PDU -a/Kontakt sati

Položaj ispit za certifikaciju PMP -a s povjerenjem

Doživite sveobuhvatan i usredotočen tečaj pripreme za ispit za certifikaciju PMP -a koji će ga opremiti znanjem i vještinama potrebnim za položenje ispita za certificiranje profesionalnog upravljanja projektima. Naš je tečaj osmišljen kako bi obuhvatio sve osnovne teme korak po korak, osiguravajući jasno i sažeto razumijevanje principa upravljanja projektima.

Što naš tečaj čini jedinstvenim?

Naš se tečaj ističe od drugih jer nudi:

1. Kompletna pokrivenost: Naš se tečaj temelji na novim skicima sadržaja PMP 2023, koja pokriva tradicionalne/prediktivne, hibridne, agilne i performanse domene (PMBOK 7). Naučit ćete sve što trebate znati da biste položili ispit.

2. Video -kvalitetna video predavanja: S više od 360 videozapisa, a svaki se bavi drugačijom temom, naš tečaj pruža detaljna objašnjenja i demonstracije koje zahtijeva program.

3. Praktični pregledi i realistični upitnici: testirajte svoje znanje s preko 300 pitanja visokokvalitetne kvalitete koja pokrivaju najvažnije teme.

4. Jasan, sažet i jednostavan jezik: Naš tečaj objašnjava složene koncepte jednostavno i lako razumljivo, osiguravajući da materijal učinkovito razumijete.

5. BESPLATNI doživotni pristup i besplatna ažuriranja: Kada se upišete na naš tečaj, imat ćete doživotni pristup svim materijalima i budućim ažuriranjima, osiguravajući da se ažurirate s najnovijim industrijskim standardima.

Što ćeš naučiti?

U našem tečaju za pripremu ispita za certifikat za PMP, vi ćete:

– Potpuno razumijevanje novog sadržaja ispita za PMP 2023, PMBOK 7 i Agile Project Management.
– Saznajte koncepte i bitne načela tradicionalnog/prediktivnog upravljanja projektima, uključujući upravljanje integracijama, upravljanje opsegom, upravljanje vremenom, upravljanje troškovima, upravljanje kvalitetom, upravljanje resursima, upravljanje komunikacijom, upravljanje rizikom, akvizicije upravljanja i upravljanje dionicima.
– Detaljno istražite Agile Project Management, koji pokrivaju agilne događaje, planiranje sprinta, Daily Scrum, Sprint Retrospektiva, Sprint Review, Agile (vlasnik proizvoda, Scrum Master, razvojni tim) i Agile artefakti (zaostatak proizvoda, sprint zaostatak, priključak).
– produbiti se u tri nove domene koje je nacrtao PMI: ljudi, procesi i poslovno okruženje i razumiju zadatke povezane sa svakom domenom.
– Upoznajte s domenama izvedbe, uključujući dionike, osoblje, razvojni pristup i životni ciklus, planiranje, rad na projektu, isporuku, mjerenje i nesigurnost.

Što naši studenti kažu

– “Sretno što mogu reći da sam išao na test! Ovaj je tečaj sjajan sažetak svega što trebate znati za ispit.” – Suby Chemplayil
– “Ovaj je tečaj fantastičan resurs za ažuriranje sa svim konceptima i informacijama potrebnim za ispit. Stvarno je jasno i lako gledati.” – Jakob Andrew
“Impresioniran sam Umerovom sposobnošću da pojednostavljujem sadržaj u lako razumljivim dijelovima. Njegov je tok vrlo bitan; točno održava fokus na onome što Aspirajući PMP treba znati!” – Marvin Logan
– “Ovaj trening ima kompletne informacije o upravljanju projektima i sadrži izvrsno dijeljenje znanja. Stil treninga izlagača je jednostavan i opušten, stalnim tempom. Hvala na najboljem trudu!” – Sarika Pariar
– “Instruktor donosi jasnoću teškim konceptima i čini detaljan pregled kada je to potrebno kako bi se razumjeli koncepti. Navedeni su dobri primjeri, zajedno s objašnjenjem izraza za potpuno razumijevanje.” – Bobby Smith

Zašto odabrati naš tečaj?

– Brza priprema: Naš fokusirani i sveobuhvatni tečaj brzo će ga pripremiti za PMP certifikacijski ispit.
– Relevantni sadržaj: Svaku temu programa pokrivamo u zasebnim videozapisima, osiguravajući da ne gubite vrijeme s nebitnim informacijama.
– Lako razumljiva predavanja: Naš prijateljski i jednostavan jezik čini učenje ugodnim i bezbolnim.
– Individualni konceptni videozapisi: Svaki se važan koncept obrađuje putem namjenskih videozapisa, omogućujući vam da izravno idete na temu koju želite naučiti.
– Detaljna matematika PMP -a: Saznajte sve koncepte matematike PMP -a kroz odvojene videozapise s primjerima koji detaljno objašnjavaju koncepte.
– Posebni savjeti za ispit: Koristi zajedničke tajne savjete i tehnike tijekom cijelog tečaja za poboljšanje uspješnosti ispita.
– Postanite najbolji voditelj projekata: Masteriranjem osnovnih koncepata poboljšat ćete svoje vještine upravljanja projektima.

Upišite se danas

Ne propustite ovu priliku da se potpuno pripremite za PMP certifikacijski ispit. Upišite se na naš tečaj danas i dobijte znanje i samopouzdanje potrebno za položenje ispita u prvom pokušaju!

Pravno upozorenje: PMI, PMBOK i PMP zaštitni su znakovi Instituta za upravljanje projektima.

Scroll to Top