Tijek kompletnih osnova upravljanja projektima + cert

“” ”

Cijeli tijek osnova upravljanja projektima + certifikacija

Certifikacija upravljanja projektima za ulazak u rastuću industriju

Evaluacija: 4.4 od 58106 Recenzije

Ukupno 5 sati | 43 predavanja | Početnik

[Ekskluzivno] Dvostruka diploma, značke i zajednica

Kada završite ovaj tečaj, dobit ćete 2 certifikata o završetku i 4 digitalne značke, uključujući značku certifikacije digitalnog projekata koje možete dodati u svoj životopis, LinkedIn profil ili bilo koji drugi internetski profil. Također ćete imati pristup najdinamičnijoj zajednici GP na svijetu.

Potpuni tijek osnova upravljanja projektima + certifikacija pruža sveobuhvatno znanje i vještine kako bi postali uspješni voditelj projekata u bilo kojoj industriji. Ovaj tečaj stvorio je autor Mini knjige Agile, osnivač AgiLekB -a i baze za upravljanje proizvodima i upravljanja projektima (ThePMKB).

Pozicije upravljanja projektima brzo rastu širom svijeta, s 1,5 milijuna prilika godišnje. Voditelji projekata mogu zaraditi do 200.000 dolara godišnje, a ponekad čak i više. Pohađanjem ovog tečaja za upravljanje projektima razvit ćete liderske vještine potrebne za učinkovito upravljanje timom i prevladavanje poslovnih ciljeva, istovremeno pružajući izuzetno korisničko iskustvo.

Prednosti tečaja

Upis na tečaj uključuje aktivnosti, komplementarne materijale, upitnike, specijaliziranu podršku od 1 do 1, pristup doživotu, besplatna ažuriranja tečaja i još mnogo toga. Potražnja za menadžerima projekata raste, a ovaj će tečaj opremiti vještinom i znanjem potrebnim za ulazak u to područje.

Zašto odabrati upravljanje projektima?

Upravljanje projektima nudi korisnu karijeru s velikim potencijalom plaća i brojnim mogućnostima. Obuhvaća sve industrije i zemlje, što ga čini dinamičnim i aktivnim tržištem rada. Voditelji projekata često primaju ponude za posao čak i kad ne traže aktivno posao. Ovo polje omogućuje vam vođenje timova, koordiniranje projekata i isporuku poslovne vrijednosti dok komunicirate s ljudima iz različitih područja organizacije.

Menadžeri projekata imaju vještine potrebne za isticanje na rukovodećim pozicijama kao što su menadžeri, direktori, izvršni direktori, CIO -ovi, VPS i druge rukovodeće pozicije. Oni razumiju važnost upravljanja ljudima i

Scroll to Top