Tečaj seminara za pripremu za PMP ispit – Potpuno pokrivanje ispita s 35 PDU -a

Seminar za pripremu ispita za PMP – Potpuno pokrivanje ispita s 35 PDU -a

Seminar za pripremu PMP ispita – Pobijedi 35 PDU -a završavajući cijeli PMP tečaj

Pridružite se tisućama drugih koji su uspješno završili ovaj visoko ocijenjeni seminar za ispitivanje PMP -a i položili PMP ispit. Ovaj sveobuhvatni tečaj osmišljen je tako da vam pruži sve znanje i vještine potrebne za izdvajanje u upravljanju projektima.

Ažurirano u studenom 2022. za trenutni PMP ispit i na temelju skice sadržaja PMI ispita.

U ovom tečaju pobijedit ćete 35 PDU -a (jedinice za profesionalni razvoj) pri završetku cijelog PMP tečaja. Ovi PDU su ključni za vaš PMP ispit ili za održavanje PMP certifikata.

Tijekom cijelog tečaja imat ćete pristup raznim resursima, uključujući zadatke, vježbe i upitnike, kako biste poboljšali svoje iskustvo učenja. Tečaj podučava naš stručni instruktor, John Smith, koji je certificirani PMP, PMI-ACP, ITIL, Project+ i certificirani tehnički trener.

Na kraju tečaja stekli ćete duboko razumijevanje procesa upravljanja projektima, područja znanja i najboljih praksi. Moći ćete s povjerenjem s povjerenjem PMBOK vodič i pokazati svoje znanje teorija, formula i ljestvica za upravljanje projektima.

Pored toga, ovaj tečaj pruža solidnu bazu u Agile Project Management, što je ključno za novi PMP ispit. Naučit ćete kako izračunati klirens za složene dijagrame mreže projekta i zapamtiti formule upravljanja vrijednošću.

Da biste zatražili 35 PDU -a/Kontakt sati, morate ispuniti sve materijale, zadatke, vježbe i upitnike. Naš sustav upravljanja učenjem pratit će vaš napredak i zaključak.

Upišite se sada i napravite prvi korak da postanete uspješan voditelj projekta. Možete li to učiniti!

Scroll to Top