Najpotpuniji internetski tečaj za dispečere tereta Pt.2

“” ”

Definitivni internetski tečaj za učitavanje dispečera Pt.2

Nastavite svoje putovanje s mojimcerom

Dobrodošli u 2. dio sveobuhvatnog internetskog tečaja za dispečere tereta u Sjedinjenim Državama. Ovaj tečaj početnike 2 pruža vrijedne informacije o svijetu komercijalnog prometa tereta. Ako ovaj tečaj smatrate zanimljivim, javite nam se ili slobodno nastavite na sljedeće razine, a to su srednje i stručne razine. Kad dovršite 6 razina, postat ćete potpuni dispečer za opterećenje s mogućnošću da postanete vlastiti šef kao neovisni dispečer za opterećenje, omogućujući vam otključavanje neograničenog potencijala.

O autoru tečaja:

Ovaj je trening rezultat dugogodišnjeg iskustva i jedinstvena perspektiva industrije od strane našeg stručnjaka Johna Smitha. S desetljećem korporativnog iskustva na srednjim i visokim rukovodstvima, John donosi profesionalni i srodan pristup ovoj obuci. Njeno opsežno iskustvo uključuje suradnju s različitim nacionalnim i međunarodnim brandovima, što je uvelike utjecalo na kvalitetu ovog tečaja. Ivanovu stručnost još uvijek pokazuju njegove ekonomične publikacije u profesionalnim časopisima. Značajno je da je također igrao ključnu ulogu u uspostavljanju i upravljanju tri uspješne transportne tvrtke u Sjedinjenim Državama. Za sva pitanja ili savjetovanje kontaktirajte nas putem e-maila [email protected].

Što ćete naučiti:

U ovom ćete tečaju nastaviti putovanje nakon uvođenja u PT.1 u svijetu komercijalnog prometa tereta u Sjedinjenim Državama. U drugom dijelu konačnog internetskog tečaja za dispečere tereta u Sjedinjenim Državama, dobit ćete znanje o opremi, vrstama prikolica i različitim proizvodima koji se prevoze. Pored toga, naučit ćete o različitim tehnikama utovara i istovara, kao i o vrstama vozača koji su uključeni u posao cestovnog prometa. Ovaj je tečaj dio 2 od 6, a mi toplo preporučujemo da završite svih 6 razina kako biste postali kompetentni i neovisni dispečer za opterećenje.

Scroll to Top