Agile PM tečaj 102 – Kakva je budućnost Agile Project Management?

Agile PM 102 – Budućnost agilnog upravljanja projektima

Naučite strategije da se istaknu o utjecajnoj ulozi agilnog voditelja projekta i revitalizirajte svoje profesionalno putovanje!

Klasifikacija: 4,5 od 58273 evaluacije

Ukupno trajanje: 2,5 sata

Broj predavanja: 31

Srednja razina

Pregled tečaja

Ovaj je tečaj dio sveobuhvatnog kurikuluma koji se sastoji od sedam tečajeva. To je drugi tečaj u nizu i mora se obaviti u redoslijedu. Obavezno završili preduvjet prije upisa u ovo.

Statistika tečaja

Pridružite se više od 125.000 studenata koji su već imali koristi od mojih tečajeva! S više od 7.000 recenzija 5 -star, možete vjerovati kvaliteti sadržaja.

Zaradite PDU

Po završetku ovog tečaja, ispunjavate uvjete za primanje 2,25 PDU -a u PMI kreditima za nastavak obrazovanja. Upute za traženje PDU -a bit će pružene u posljednjoj lekciji.

Kvalificirajte se za PMI-ACP certifikat

Završetak sedam tečajeva u ovom nastavnom planu i programu ispunit će 21-satni zahtjev za obuku za certifikat PMI-ACP.

Ubrzajte svoju karijeru

Pojava agilnih i mršavih metodologija revolucionirala je polje upravljanja projektima. Međutim, mnogi menadžeri projekata nisu sigurni u implikacije na svoju karijeru. Ovaj tečaj ima za cilj pružiti jasnoću i voditi menadžere projekata u prilagođavanju scenariju promjena, omogućujući im da postanu vrlo utjecajni agilni voditelji projekata.

Jamstvo povrata novca

Uvjereni smo u vrijednost koju ovaj tečaj nudi. Ako niste zadovoljni, samo pošaljite e -poštu našem timu za podršku na [email protected] u roku od 30 dana kako biste dobili ukupni povrat novca.

Sažetak tečaja

Usvajanje agilnih metodologija brzo se povećava. Tradicionalni pristupi upravljanju projektima temeljenim na planovima, koji su ostali gotovo nepromijenjeni od 1950 -ih i 1960 -ih, postali su nepraktični u današnjem brzom tehnološkom okruženju. Iako su ove tradicionalne metode i dalje vrijedne, menadžeri projekata koji ovise isključivo o njima suočit će se s značajnim izazovima na tržištu rada. Agile u osnovi pretvara prakse upravljanja projektima, a ovaj će ga tečaj opremiti znanjem kako bi prilagodio vašu karijeru i napredovao u ulogu Agile Project-a.

Posebno promatranje

Ovaj je tečaj dio sveobuhvatnog kurikuluma namijenjenog razvoju vještina potrebnih za ulogu Agile Project -a. Preporučujemo da napravite potpuni životopis umjesto pojedinačnih tečajeva. Preporučeni redoslijed tečajeva je sljedeći:

1. Agile PM 101 – Naučite istinu o Agile nasuprot kaskadi
2. Agile PM 102 – Budućnost agilnog upravljanja projektima
3. Agile PM 201 – Razumijevanje agilne na dubljoj razini
4. Agile PM 202 – Uvod u agilno upravljanje projektima
5. Agile PM 301 – Dominantno upravljanje agilnim projektima
6. Agile PM 401 – Napredno Agile upravljanje projektima
7. Agile PM 402 – Agile upravljanje projektima na poslovnoj razini

Po završetku sedam tečajeva dobit ćete potvrdu o završetku koju potpisuje Akademija Agile Project Management. Pored toga, ovaj nastavni plan i program ispunjava uvjet za 21-satnu obuku za certifikat PMI-ACP.

PMI-ACP tečaj certifikata

Za studente zainteresirane za PMI-ACP certifikat nudimo neobavezni dodatni tečaj:

– Kako se pripremiti za certifikat PMI-ACP

Ovaj je tečaj osmišljen kako bi nadopunio kurikulum i pomogao studentima da se pripreme za certifikat PMI-ACP.

Agile nastavni plan i program poslovnog upravljanja

Također nudimo kratku verziju prilagođenog kurikuluma za poslovne profesionalce koji su uključeni u agilne projekte, uključujući vlasnike proizvoda, poslovne sponzore i poslovne analitičare:

– Uvod u agilno poslovno upravljanje
– Dominirajući agilno poslovno upravljanje
– Agile poslovno upravljanje na poslovnoj razini

Imajte na umu da su ovi agilni tečajevi za upravljanje poslovanjem kratka verzija agilnih tečajeva za upravljanje projektima, a nije potrebno učiniti i jedno i drugo.

Što ćete naučiti

Upisivanjem na ovaj tečaj dobit ćete sveobuhvatno razumijevanje utjecaja koji agilne i mršave metodologije imaju na profesiju upravljanja projektima. Pored toga, naučit ćete kako iskoristiti nove mogućnosti karijere koje predstavlja Agile Project Management.

Scroll to Top